Otwarcie Mini-Sklepu na markecie [każdy użytkownik który sprzeda 20 itemów bd mógł go otworzyć]. Chodzi o to, że są użytkownicy handlarze i nim lepiej bd szło jak bd zakładka "sklepy" i w każdym mieście bd podane aukcje ja np. jestem takim, że sprzedaje i mam ponad 150 aukcji na koncie i sprzydała by mi sie pomoc jak wielu graczą Handlarzą
_________________ Zapraszam do kupowania u mnie produktów na Targu !
Cennik wraz z zapowiedziami promocji w Prezentacji !
Otwarcie Mini-Sklepu na markecie [każdy użytkownik który sprzeda 20 itemów bd mógł go otworzyć]. Chodzi o to, że są użytkownicy handlarze i nim lepiej bd szło jak bd zakładka "sklepy" i w każdym mieście bd podane aukcje ja np. jestem takim, że sprzedaje i mam ponad 150 aukcji na koncie i sprzydała by mi sie pomoc jak wielu graczą Handlarzą
Po 1 popraw ortografię... po 2 jest to nie potrzebne, masz targ i to powinno Tobie wystarczyć, i też jakbyś mógł to pisz trochę staranniej, żeby łatwiej było to odczytać. Czytałem twoje poprzednie propozycje i wg mnie są one bezsensowne, więc jestem na NIE.
@down
Ja mam tak po prostu, że jak zobaczę mała literówkę, błąd ortograficzny to się czepiam ;s Tak jakoś...
CZyzby Metin 2? tam jest dokladnie ta sama spiewka JA osobiscie jestem na NIE. jest to zbedne. bezsensowne. i powiedz mi lepiej gdzie takie sklepy bylyby otwierane.... w karczmie? a moze na polu se staniesz? pomysl troche.
Chodzi Ci o to, żeby Twoje przedmioty wystawione w jednym mieście były widoczne w innych? Czy o powiększenie limitu aukcji?
Ja też handluję, mam na koncie (szacunkowo) kilka tysięcy aukcji, i mimo to nie zgadzam się z Twoim pomysłem. Komu się będzie chciało grzebać po tych sklepikach jak ich będzie np 20? (a będzie więcej...) Nonsens.
jestem na tak... ale...
takie "sklepy" powinny działać niezależnie od targu
powinny być związane z danym polem a nie miastem - tzn do trzech przedmiotów na stragan (przenośny stragan tj. w jednym dodatkowym niby-mieście) i możliwość dowolnego umieszczenia na chronionych polach (jak ktoś ryzykuje możnana niechronionych) + trzeba stać w tym polu na którym odbywa się handel
przydała by się możliwość kupienia przedmiotu za zestaw itemów (oczywiście wymaga zgody sprzedającego w dość krótkim czasie np. 10 min - a ta oferta byłaby nieprzebijalna - rozegrana natychmiast)
możliwość natychmiastowego rozstrzygnięcia za pomocą samej płatności goldem też mile wskazana
przydałaby się ikonka straganu nad avkiem gracza
oczywiście 1 stragan na pole max
EDIT: oczywiście gracz ma tylko jeden stragan, a ograniczenie dotyczy ilości straganów różnych graczy na 1 polu
(możliwe niekonieczne) zachowanie oferty przy podróży między polami (tzn po ruchu oferta dalej ważna ale na innym polu)
przyda się jako sposób delikatnego wspierania osób z drużyny (np sprzedaż po rozsądnie niższej cenie - tzn. NIE item na nnn lv za 1 G)
EDIT: jako kara wyrównawcza przedmiot mógłby trafiać prosto do plecaka niezalkeżnie od miejsc w depozycie
Chodzi Ci o to, żeby Twoje przedmioty wystawione w jednym mieście były widoczne w innych? Czy o powiększenie limitu aukcji?
Ja też handluję, mam na koncie (szacunkowo) kilka tysięcy aukcji, i mimo to nie zgadzam się z Twoim pomysłem. Komu się będzie chciało grzebać po tych sklepikach jak ich będzie np 20? (a będzie więcej...) Nonsens.
Dodam od siebie, że możesz wystawiać tyle przedmiotów dziennie, że beż problemu zarobisz konkretne pieniądze w przeciągu tygodnia więc po co to komu, tylko wprowadzi zamieszanie, jestem na nie
MAjaczek... dokladnie metin 2.. jest to bez sensu... po co kombinujecie? to i tak nie zostanie wprowadzone. ZAPOMNIJCIE!! ADMIN MA CIEKAWSZE RZECZY DO ROBOTY! niz wasze durne zachciewajki macie targ
Majeczek, to co piszesz to byłaby tragedia ... i nieważne czy to metin 2 czy tibia 8- po prostu by rozwaliło grę ... Takie przelewy by szły, jeśli nie złotem to przedmiotami że nie miałoby to sensu. No i stragany na polach ... np po drodze na hydrę wpadam kupić mleko i bułki tak? Pasuje do MFO jak pięść do nosa...
majaczek napisał/a:
przyda się jako sposób delikatnego wspierania osób z drużyny (np sprzedaż po rozsądnie niższej cenie - tzn. NIE item na nnn lv za 1 G)
Nie za bardzo rozumiem, jakie korzyści płynęłyby z otworzenia takiego sklepiku. Póki autor tematu tego nie doprecyzuje, nie widzę nawet sensu dyskusji nad tą propozycją, bo de facto nie wiemy nad czym dyskutujemy.
BTW, skracanie czteroliterowego "będą" do "bd" to po prostu szczyt lenistwa, a cholernie utrudnia czytanie i zrozumienie tekstu
chodzi o to że każdy gracz w logach albo w profilu przycisk "sklep" i tam będzie spis czym handluje ! nie żaden Metin2 bo w to nigdy nie grałem i nie będe ! chodzi mi o to żeby było normalnie 3 aukcje tylko żeby był spis, albo chociaż w szukajce na targu można wpisać numer aukcji albo nick gracza ! to ułatwi szukanie, bo nie którzy wpisują czym handlują w prezce, ale jak ja chce to akurat kupić to jest to żmudne szukanie w 150 aukcji z tym samym itemem... ale jak widać nikt nie chce ulepszenia grywalności...
_________________ Zapraszam do kupowania u mnie produktów na Targu !
Cennik wraz z zapowiedziami promocji w Prezentacji !