Chciałbym alby wprowadzić atakowanie niższych lv dopiero na 15lv
Dlaczego? Ponieważ ostatnio jakoś zachciało mi się zrobić hybrydke... i ciągle lv wyższe atakują, myślę ze ten problem dotyczy wielu graczy...
proszę o wypowiedzenie się:)
Pozdrawiam Tion
Ostatnio zmieniony przez Tion 19-01-2009, 19:46, w całości zmieniany 2 razy
Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 19-01-2009, 19:48
No wiesz... a stanie się coś jak cię ten +1 lv zabije ? Poczekasz godzinkę i grasz dalej. Czy świat się skończył ? Czy przyjaciele cię opuścili ? Chyba nie.
Czasami atak wyższego lvl może być przydatny szczególnie na niższych poziomach kiedy nie masz zbyt wielu rzeczy ani złota. Nie stracisz dużo a przez godzinę prota możesz pod miastem odrobić wszystko z niemałą nawiązką. A poza tym zawsze możesz załapać się do jakiejś dobrej drużyny i wtedy będziesz bezpieczny. ( nie licząc możliwości ataku innych drużyn )
Tion [Usunięty]
Wysłany: 19-01-2009, 20:07
eh wy gracze w high lv
ale przecież chodzi oto żeby inni gracze Cie atakowali a nie ty ich
Deathdriell napisał/a:
ie stracisz dużo a przez godzinę prota możesz pod miastem odrobić wszystko z niemałą nawiązką
o_0 Widze jakis wkocnu sensowny temat, ale oczywiscie znajac zycie dziecki pikseli beda przeciwko. Ale wracaj do tematu jestem duszą i kazdym wlosem mojego ciala za pomyslem Tion'a jak chcesz miec prota to wykup sobie go stojac w polu neutralem to jest wrecz irytujace ... wchodze o godzinie 12 nabilem juz 300 pkt ranq w 10 min i jestem happy i tu ,,zostales zaatakowany" i wiekszy lv ja klne na tego idiote , wkurzam sie i czekam godzine ... Czy to ma sens? NIE MA !!
ale przecież chodzi oto żeby inni gracze Cie atakowali a nie ty ich
Masz rację, ale prędzej czy później zawsze możesz zginąć i skończy się to protem, a grając hybrydą możesz atakować prawie wszystkie lvl równe sobie bez zagrożenia ataku A jeśli dysponujesz dobrymi statami, i z wyższym możesz wygrać, chociaż z tym już będzie trudniej... W każdym razie prot nie musi w dużym stopniu zmniejszać ilości walk pod miastem.
Level: 1
Wysłany: 19-01-2009, 20:52
Cytat:
60min prota = gdzieś z 50 walk:)
To będziesz miał 25 walk samemu atakując. Naprawdę, co za różnica czy on atakuje ciebie czy ty jego. IMO kolejny temat "zróbcie coś bo mi jest źle". I nie wywalaj mi tu z hlv bo sam mam 6.
Cytat:
i tu ,,zostales zaatakowany" i wiekszy lv ja klne na tego idiote , wkurzam sie i czekam godzine ... Czy to ma sens? NIE MA !!
możnaby zrobić jakieś kary dla czaszek, ale nie widzę potrzeby. Znajdzie się noob i musi się na kimś wyżyć... A prot to fajna sprawa, gdyż można specjalnie się umawiać na ataki z wyższym levelem i anty ma godzinke na "bezpieczne" walki po miastem.
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
Level: 224
Wysłany: 19-01-2009, 21:21
lepiej jak ty innych atakujesz ,bo tekie cos pomaga ;D ,a hybryda jak chcesz byc ,to polecem jak na niskim ,to 5-9lv . jak dobrze ci pojdzie ,to 5000 pkt wbijesz
Problem masz "kolego" ciesz się, że nie tracisz teraz expa i ranqu za takie wybryki wyższych lvli, tak jak to było dawno temu więc pomysł jest zupełnie nie potrzebny bo niedługo znajdzie się taki ananasek co wpadnie na pomysł aby wszędzie wprowadzić
ochronę tak jak na salamandrii, bo On nie może poexpić :F
Absolutne nie! Dobrzy gracze sami atakują i pokonują wyższe lvl, jeśli 16 nie będzie mógł atakować 15-ego to i 15-y 16-ego. Jak taki jesteś pro że musisz ciągle walczyć to powinieneś sobie z tym radzić,
Zresztą tak jak mówi Jelsyn, na ataku wyższego możesz tylko zyskać.
Wysłany: 20-01-2009, 16:44
EdwinOdesseiron napisał/a:
Jak taki jesteś pro że musisz ciągle walczyć to powinieneś sobie z tym radzić,
? a czy ja mówiłem ze ja pr00? asd
a 10 pkt różnicy w statach to duża różnica (na tych lv)