Dziś chciałem zaproponować czas ostatniego logowania gracza czyli pokazanie co na sekundy czasu gracza kiedy się wylogował ostatnio.Proszę zerknąć za obrazek.
To na czerwono jest czas ostatniego jego bycia na MF.
Zrobiłem ten temat bo to by jak kimś się umówisz w grze na solo ( nie chodzi mi o pojedynek ) i ci tylko pokazuje 26.01.09 to nie wież kiedy ostatnio się zalogował.Może z czasem by ułatwiło to trochę ...
Pomysł nawet ciekawy, czasem chciałoby się mieć taką informację ,,,
Jednak ze względu na ochronę prywatności graczy nie powinno się tego wprowadzać.
Hymm.. jest to rzecz nawet przydatna.Czesto zalezy mi na tym zeby skontaktowac sie z jakas osoba i nigdy nie wiem o ktorej wejsc. a po takiej informacji mozna sie dowiedziec w jakich godzinach najczesciej dana osoba jest Ochrona prywatnosci? nie sadze zeby komus taki fakt przeszkadzal wiele portali posiada taka informacje
a moim zdaniem pomysł bez sensu po co komu wiedzieć o której godzinie ktos był online nie wystarczy data?
W sytuacji kiedy chcesz z kims walczyc a jest to osoba ktora pojawia sie na mfo tylko w danych godzinach (po szkole, pracy itp itd) wiec warto wiedziec kiedy dana osoba wejdzie zeby wejsc i sie z nia zgadac... nie kazdy ma czas siedziec na mfo 25/24 h
popieram to a komu by zależało na prywatnośći to można by wprowadzić taką obcję tak ja jest np. automatyczne raporty i można ustawić tak lub nie to tak smo by było z tym ostatnim logowaniem
Takiej propozycji jeszcze nie było, miejsmy cicha nadzieje ze przejdzie.
Ja osobiscie jestem na tak. Ktoś pisał o ochronie prywatnosci. Po co to komu? Tak czy siak pokazuje ostatnie logowanie, więc w tej sytuacji takie wyjscie jest całkiem ciekawe.
Tylko widzicie Panowie (i Panie?), że z prywatnością nieważne jest na co się zgodzi część z Was, ale na co zgodzą się wszyscy. Jeżeli ktoś chce prywatności, to powinniśmy mu ją zapewnić. Dlaczego nie wszyscy podają gg w profilu? Dokładnie z tej samej przyczyny i jakoś nikogo do tego nie zmuszamy.
Zgadzam się z kubpica11 - jeśli ktoś chce udzielać takich informacji, to jego sprawa.
Jak dla mnie pomysł przydatny ,chcemy z kimś walczyć ,patrzymy na godzinę i wiemy kiedy możemy się go spodziewać następnego dnia. Mówicie że naruszamy prywatność graczy? Nie rozśmieszajcie mnie ,zawsze można było by wprowadzić możliwość wyłączenia tej funkcji .