I teraz bardzo Proszę aby wprowadzono ograniczenie ataku fizycznego bądź magicznego na dany poziom bo nie długo skończę z tą grą przez te boty ! . Stoje sobie postacią wczoraj na polu na 10 lvlu a tu koleś bum z fizyka bez krytyka i padłęm -1k rank . 2x wczoraj tak samo inny bot też mnie bez krytyka i - 900 rank i dzisiaj znowu ten sam idiota mnie zabił i - 810 rank i co z tym zrobić?? marnuje czas żeby wbić ten rank a tu prosze .
5. Tematy zakazane(*):
5.10. Propozycje wszelkiego ograniczania statystyk, np: żeby szczęście nie dawało tyle do uników, siła do ataku, etc. Modyfikacje narzucające jakiekolwiek rozdanie statystyk, ograniczniki obrony/HP.
Takie tematy pojawiały się wiele razy i nie przejdą na pewno.
Jeżeli masz 10 k ranq to radzę bardziej uważać a nie stać pod miastem.
no i co mam być noobem jak te żale co je robią ?? ja planowałem coś osiągnąc a tu takie żale i nie będe umawiał sie na walke za którą 10 ranku mam dostać proste. Ta gra spada przez de kretyńskie n staty i każdy wam to powie !!
I teraz bardzo Proszę aby wprowadzono ograniczenie ataku fizycznego bądź magicznego na dany poziom bo nie długo skończę z tą grą przez te boty ! . Stoje sobie postacią wczoraj na polu na 10 lvlu a tu koleś bum z fizyka bez krytyka i padłęm -1k rank . 2x wczoraj tak samo inny bot też mnie bez krytyka i - 900 rank i dzisiaj znowu ten sam idiota mnie zabił i - 810 rank i co z tym zrobić?? marnuje czas żeby wbić ten rank a tu prosze .
Stoisz na polu gdzie każdy gracz ma prawo Ciebie zaatakować i masz pretensje, że jakiś "noob" Cie pokonał? Dobre...
Radziłbym tobie docenić swój czas, który poświęciłeś na uzbieranie tylu punktów i
uważać na mapie, przecież możesz umawiać się na pojedynki...
tak wolą taką gre ale ile osób wam powie że skończyło gre tych lepszych przez tyh tzw. Hiterów jak Conrado napisał . CO po tym że da wszystko w mp ? zdobędzie te twoje powiedzmy 1000 ranka za 10 minut 100 mu zostanie ? twój rak rozdzieli ci na 100 osób i masz po godzinie pracy np
Jeśli myślisz że dając wszystko w mane hiter będzie dobry to sie myslisz...
Sam byś pewnie nie umiał ułożyć stat do tej techniki gry jaką nazywasz "noobstat".
Noobstat nie jest wcale taki łatwy ,że all w Magie
Noobstat musi nie padać na speeda mieć tyle hp + Wytrzymałość+Inteligencja i trafiać kiedyś grałem noobstatem rekord s1 3000k rank
Wiem ,że to nie jest aż takie proste
best gartuluje jeśli miałeś 3000k ranka bo to nie możliwe nawet Verrine na s3 tyle nie ma . I chodzi mi o 10 lvl i nie obchodzą mnie n staty magowie !! chodzi mi ogólnie o wojowników . Kolo bije po 580 bez krytyka na 666 hp wejdzie kyryk i po tobie i znowu tyle rank mam poświęcić ...