Wiem wiem ten temat już był wałkowany kilka razy ale ja mam inną propozycje może by tak wprowadzić te nieszczęsne konto ale żeby nie było takie drogie gdzieś tak ze 10 mf i nie dawało expa razy 1000 tylko jakieś ułatwienia ze stronki łatwiejsza obsługa etc. lub ewentualnie do tego jakieś nowe wyglądy postaci. Z chęcią bym sie na coś takiego pokusił a wy ?
_________________ Nienawidze tych bezsensownych pokemonów !
nie exp razy 100 nie!! ale np.. ułatwione zmienianie eq !! np samo by ci wybierało eq tylko byś klikał anty mag anty woj albo wygląd postaci nowy !!
i to konto kosztowało by 20 żł
nnie chodzi mi o skrypty !!!! tylko że samo szuka w cąłym eq to co najwięcej daje obrony mag i ci do zakłada !!! o skryptach wiem ale żeby dac taki to se musisz 5 6 min posiedizec nad eq
Konto premium ? Nie wiem jakby to wyglądało ...
Exp x 1000 za 10 MF ? Bez przesady, skoro Exp x2 kosztuje 10 MF (doładowanie ruchów) .
Z tym wyglądem postaci to ja bym dał, że można mieć którąś z postaci GM'ów .
Takie coś kosztowałoby 70 MF i trwało by miesiąc, jednak przedłużenie kosztowałoby
35 MF . Podczas korzystania z konta premium mogłoby lecieć więcej expa,
tak z x1.3 . I by było cacy
Ludzie czytajcie dokladne ja napisalem ze ma nie byc expa razy 1000... chodzilo mi tylko o male szmery bajery ktore nie pomagaly by tak bardzo np. dziennik w ktorym bylyby zapisane trwajace questy a nie trzeba zapamietywac... + wezcie pod uwage ze im wiecej srodkow maja admini tym szybciej beda updaty !
Ja bardziej bym wolał że do 10 lvla exp 3x w koncie premium do 20 2x do 30 1x do 40 0,5 itd że expa troche więcej przybywa. A z tym eq to tez dobry pomysł .
Moim zdaniem zwiększanie exp x2 czy x3 jest niepotrzebne. Dla większego lv co zdobywa 3-6 mln Dośw. dziennie (bez wydawania MF) to będzie za dobre. Takie osoby szybko wbiją lv, a każdy wie że co każdy ubdate max lv zwiększa o 50 lv(lub więcej, zależy od Admina). Jeśli chodzi o eq to chyba zapomnieliście o eq które odejmuje Szybkości. Takie eq ma dużo obrony magicznej lub zwykłej, ale odejmuje szybkość, niektórym się to podoba, a niektórym nie.
Co do wyglądu postaci to mi się podoba, można by wprowadzić także opcję wprowadzenia własnoręcznie wykonanej postac.
Przyznam szczerze, że nie rozumiem Was, prosicie Adminów o to, żebyście mogli im płacić więcej pieniędzy. Spójrzmy wprawdzie w oczy takie pomysły jak dodawanie nowych płatnych usług do gry, przynoszących jakieś większe korzyści dla gracza płacącego, są z reguły źle postrzegane. Zależy Wam na koncie premiowym, choć jak sami wiecie coś podobnego już istnieje (doładowanie ruchów), ułatwienia, o które prosicie są miernym pomysłem, gdyż każdy gracz z olejem w głowie poradzi sobie równie dobrze bez niego i szybko wykalkuluje sobie, że mu się nie opłaca
Hmm 22 zł to 6 doladowan, moze nawet mniej .
A w postaci SMS'a exp będzie szedł o 1/3 szybciej czyli w 30 dni będzie tak
jakby doładował sobie 10 razy . A samo przedłużenie będzie kosztować 35 MF,
więc co się będzie nie opłacać ?
np. dziennik w którym byłyby zapisane trwające questy a nie trzeba zapamiętywać...
A wiesz że to fajne
może by do tego dodać =
za każdy qest lub pokonanie bossa by się odblokowywała dalsza część fabuły i możemy sobie przeczytać w takimi dzienniczku całą fabułę do której dotarliśmy
Tja na początku gry wogóle nie kumałem tych questów wziąłem wszystkie na raz i pozapominałem połowe... więc jak już chociaż brak premiuma to niech będzie usługa za jakieś 10-15 MF że dostaje się taki "dziennik"
Tja na początku gry wogóle nie kumałem tych questów wziąłem wszystkie na raz i pozapominałem połowe... więc jak już chociaż brak premiuma to niech będzie usługa za jakieś 10-15 MF że dostaje się taki "dziennik"
Lol gościu myślisz że jak adminowi obiecasz dychę to on zaraz poleci to robić? Przecież taki dziennik trzeba przygotować, musi być napisany najlepiej w klimacie fantasy ... Ta propozycja padła dawno, dawno temu, taki dziennik miał być dla każdego, bez Waszych łaskawie wysłanych esów, tylko że ciągle nikt nie miał czasu tego zrobić.
Chyba na początku jest tylko questa z skórami i Natiusem .
I później z Leszkiem . Takie trudne do zapamiętania ?
Ja to pamiętam, chociaż ostatnio z Leszkiem walczyłem półtora roku temu ...