Sotw upada. Nie mam pomysłów, jak go podtrzymać przy życiu. Tych, którzy narzekają na nowy punkt w regulaminie FS, zapraszam do dawania propozycji, jak go uratować.
Tych, którzy narzekają na nowy punkt w regulaminie FS
Mhm, będą dawać sygny na "odwal się", bo muszą, przez co SotW mija się z celem.
Ja proponuje, by na SotW trafiały wszystkie sygny zrobione w aktualnym tygodniu dla FS i udział będzie się łączyć z wykonywaną pracą i problem z głowy.
Ostatnio zmieniony przez Lag 20-02-2009, 21:00, w całości zmieniany 1 raz
Hmm wydaję mi się, że Madzia specjalnie dała ten pkt. by SotW mógł się utrzymać...
Tak, ale tym naraziła się na odejscie z FS zapewne niektórych osób
Moim zdaniem najlepiej byłoby dać rangę SoTW Winner (było to juz proponowane) dopóki ktos inny nie wygra Sotwa ;>
Kolor zapewne zmotywuje niektórych do pracy i możliwości wyróznienia się
Od razu rozwieję wszelkie wątpliwości - nikogo więcej nie wyróżnię kolorem.
Jedyne co mogę zaoferować, to sam tytuł Zwycięzca SOTW widoczny pod gwiazdkami zamiast tytułu Użytkownik.
#EDIT
Popełniłem błąd wspominając o żółtych gwiazdkach - byłem przekonany, że zwykli użytkownicy je mają, przez co o nich wspomniałem (opisując jak to będzie wyglądać)..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 20-02-2009, 21:10, w całości zmieniany 1 raz
Ja bym poparl pomysl laga i polaczyl go z ta ranga sotw winnera wtedy i uzytkownicy beda zadowoleni bo prace nie beda szablonowe bo z kolei graficy beda chcieli range wiec sie beda starac
Ale wtedy ograniczy się uczestników do członków kadry, ludzie spoza kadry (np. ja ) nie będą mogli brać udziału (a wiadomo, że jak mnie nie ma, to z poziomem krucho ). Chyba żeby otworzyć fabrykę dla wszystkich...
Ale wtedy ograniczy się uczestników do członków kadry, ludzie spoza kadry (np. ja ) nie będą mogli brać udziału (a wiadomo, że jak mnie nie ma, to z poziomem krucho ). Chyba żeby otworzyć fabrykę dla wszystkich...
przecież można połaczyć prace z FS + od wolnych użytkowników
Faktycznie ze zbieraniem prac może być problem... A gdyby tak członek kadry miał obowiązek podawać wszystkie zrobione przez siebie prace na PW na końcu tygodnia?
Ale jest jeszcze problem z ilością prac... Załóżmy że prac będzie 30, głosujących tyle samo. Załóżmy że każdy odda głos na inna pracę, co mija się z celem.
Wyjściem z sytuacji mógłby być wybór przez grafika najlepszej (jego zdaniem) pracy, którą zrobił przez ostatni tydzień i nadesłania jej, co skutkowałoby tym, że byłoby wystarczająco dużo prac, a i poziom byłby niezły.