Co wy na to żeby wprowadzić Elitarnego bossa ten boss by stałby w jakieś karczmie i każdy by mógł zawalczy np. mam 120 lvl i mogę zawalczyć z takim bossem w balis.Z takiego bossa by wylatywały dobre rzeczy.Jakie dropy mogły być w miastach:
Eternia - gem leczenia na ** i 30 potów życia lv 1
Langeburg - 20 kawałków kaktusa
Urkaden - 50 szt. Mikstura życia lv 2
Eliar - 50 ryb
devos - 50 szt. Mikstura życia lv 3
nordia - 3 elixiry i czasami 20 mikstur many lv 4
azarad - 3 elixiry i czasami 20 mikstur many lv 4
scythe - 100 mikstur many lv 4
kurthus- 100 mikstur many lv 4
oazis - 10 regeneracyjnych
folhord - 10 elixirów i 10 regeneracyjnych lv 2
balis - 20 elixirów i 1 kk
W każdym mieście boss byłby coraz silniejszy 3x silniejszy niż zwykły boss.
Wiesz co?
Pomysl mi sie podoba nawet bardzo...
ale co do tych nagrod to mam kilka zastrzezen...
Kolorek napisał/a:
Langeburg - 20 kawałków kaktusa
po co komu 20 kawalkow kaktusa na tym lvlu?
nawet jak by ktos chcial na walki to 20 to zdecydowanie za malo...
ja bym predzej dal tak jak w Urkaden - miksy lv2 [np. na Leech Kinga]
Kolorek napisał/a:
folhord - 10 elixirów i 10 regeneracyjnych lv 2
nie wiem czy mam racje ale wydaje mi sie ze troche za duzo ^^
ale dobra to tylko moje zdanie
ogolem jestem na tak ; ]
ogólnie pomysł dobry ale trzeba wprowadzic troche modyfikacji, np. żeby w takim bosem można było walczyc załóżmy raz na 3dni, bo tak to każdy by tylko z nim walczył i kase zbierał i może żeby ten boss nie był w karczmie lecz na arenie (bardziej pasuje), jestem za
ale wiesz po 1 ten pomysl jest jednym z najmniej waznych i jezeli wogole mialby wejsc, to najwczesniej za jakies 3 lata, a po 2 to nie musza to byc przeciez kawalki kaktusa...
Ale to jest wtedy ukłon w stronę graczy walczących z innym graczami .
Bo kaktusy się na potworki nie przydają .
Pomysł skojarzył mi się z jakimś tam Mistrzem Gladiatorów w margonem w domku
Roana ^^ Ale jest całkiem całkiem, tylko trzeba dopasować nagrody i częstotliwość
walk z takimi Elitami .
temat jak i sama propozycja jest nie do zrealizowania..w sumie nie wiem czemu jest tu taki dział jak i tak Admini chyba nie czytają tego i mają swoja myśl na lepsze zmiany w grze .. taka propozycja jak się mylę już chyba była albo podobna.Mi się ton nawet podoba ale jak już napisałem i tak na 99,99% nie będzie czegoś takiego
Profesja: Wojownik
Nick: Kibel
Level: 14
Wysłany: 16-03-2009, 17:10
Pomysł dobry bo te w langu kaktusy by się nawet przydadzą ale jak napisałSax, pomysłu nie będzie w 99.99% zresztą tak jak innych dobrych pomysłów nie było...