mam propozycje, by zmienic troche okienko z nickami graczy(to na prawo od mapy) a mianowicie dodac tabele z profa konkretnego gracza^^
co o tym sadzicie??
Jestem na tak
Zawsze jakieś ułatwienie, chociaż wiadomo, że klika się automatycznie,
a dobry anty umawia się na walki bądź stoi teamem, ale zanim kogoś zaatakuje sprawdzi
jego logi czy koleś jest ns czy coś w tym stylu I obejrzy kilka jego walk ;p
byl juz taki pomysl chyba, ale nie pamietam co sie z nim stalo...
ja w sumie chyba tez jestem na tak, chociaz z 2 strony jest to jakies ulatwienie dla wlasnie np anty/rankerow.
bardziej bylbym za pomyslem zeby bedac w druzynie mozna bylo widziec na tej liscie obok mapki prota członków swojej druzyny. to tez chyba bylo ale co sie z tym stalo to nie wiem...
Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 23-03-2009, 07:03
1. Dobry pomysł ,bo na s3 robie se anty.
2. Zły ,bo Ułatwienie dla anty , bo zamiast patrzeć ,czy ktoś jest woj ,czy mag po prostu atakuje ,bo wystarczy stanąć z jakimś 90lv na 10 .
patrząc na moje zyski i straty jestem na tak ,bo nie przegram
przyda się to każdemu,nie tylko anty...np.uniwer ubierze się na maga
wlasnie chodzi mi o to ze np. jestes ubrany w karacenowa i ogolnie na maga zaatakujesz kogos kto wydaje Ci sie ze jest magiem a tu woj i padasz na hita... fakt mozna sprawdzic profil ale do tego czasu ktos kto zna postac ktora chcesz zaatakowac moze Ci ja sprzatnac...