Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 31-03-2009, 16:53 Bosy testowe.
Bosy testowe czyli te smoki, żywiołak lodu, serafin...itd.
Czy nie można jakoś ich urozmaicić czyli np. z serafinem to był dobry pomysł ale zielonym smokiem??
Chodzi mi o to żeby był jakiś boss-test.
Przed zielonym smokiem dobrze by było że jest jakiś... niewiem... np. drzewo, krzak obojętnie co.
Napiszcie wasze propozycje bossów-testów i oceńcie mój pomysł.
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale chcesz, żeby można było się sprawdzić przed podejściem do bossa? Jeśli o to Ci chodziło, to jestem absolutnie na nie. Boss sam w sobie może być boss-testem - jeśli go nie pokonasz (nie przejdziesz testu) to musisz wbić level, kupić eq i spróbować ponownie. I tak do skutku. Poza tym atakowanie krzaków, żeby sprawdzić, czy jest się w stanie pokonać smoka wydaje mi się mało logiczne
Wysłany: 31-03-2009, 18:03
BloodStream napisał/a:
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale chcesz, żeby można było się sprawdzić przed podejściem do bossa? Jeśli o to Ci chodziło, to jestem absolutnie na nie. Boss sam w sobie może być boss-testem - jeśli go nie pokonasz (nie przejdziesz testu) to musisz wbić level, kupić eq i spróbować ponownie. I tak do skutku. Poza tym atakowanie krzaków, żeby sprawdzić, czy jest się w stanie pokonać smoka wydaje mi się mało logiczne
Koleś mi chodziło oto żeby nie było tak łatwo pójść do następnego miasta a krzak to był taki pomysł słaby ale pomysłu nie miałem.
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .
Koleś mi chodziło oto żeby nie było tak łatwo pójść do następnego miasta
Trzy razy czytałem Twój pierwszy post i nigdy bym nie wpadł na to, że chodziło Ci o to, że zbyt łatwo przejść do kolejnego miasta. Jest na to bardzo prosta rada, spróbuj przejść o 2 levele wcześniej niż inni. Jeśli chodziło Ci o to, żeby było więcej bossów, to można chyba tylko cierpiwie czekać...
Wysłany: 02-04-2009, 08:13
Wy nie rozumjecie boss to boss ale taki zielony smok dobrze wali ale ma celność zwalonom itd.
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .
masta, Troche bez sensu Twoj post -.- zrozumiales temat??
chodzi o to zeby samo dojscie do bossa bylo trudne... nazwe troche zle dobral ale w pierwszym poscie to opial i jeszcze pozniej bylo wyjasnione...
chodzi o to zeby bylo tak jak przy serafinie ze sa mobki ktore latwo pokonac jakies 5lvli pozniej...
Wysłany: 04-04-2009, 18:32
Szymon XI napisał/a:
to nie jest dobry pomysł. jka będzie taki boss test to dodatkowa walka zresztą mozesz wrócic do miasta. to się nie przyda
Haha 1 lvl gra w tą grę chyba 5 minut gdybyś chociaż do serafina polazł to byś zobaczył że na tych scodach są wilki i td. i na polanie zielonego smoka nir ma potworów można by jakieś zrobić np. żywiołaki powietrza bo zielony smok wali z wiatru...
[ Dodano: 04-04-2009, 19:41 ]
BloodStream napisał/a:
Ta gra nie jest logiczna nie możliwe żeby cię atakował taki np. serafin przecież to trup powinieneś o tym widzieć.
Ta gra nie jest logiczna nie możliwe żeby cię atakował taki np. serafin przecież to trup powinieneś o tym widzieć.
Pomyliło Ci się. Ta gra jest logiczna, tylko nie realna (smoki, atakujące trupy, czy golemy). Ale właśnie dlatego nazywa się My Fantasy, a nie My Reality
Koleś mi chodziło oto żeby nie było tak łatwo pójść do następnego miasta
Trzy razy czytałem Twój pierwszy post i nigdy bym nie wpadł na to, że chodziło Ci o to, że zbyt łatwo przejść do kolejnego miasta. Jest na to bardzo prosta rada, spróbuj przejść o 2 levele wcześniej niż inni. Jeśli chodziło Ci o to, żeby było więcej bossów, to można chyba tylko cierpiwie czekać...
Wysłany: 05-04-2009, 09:38
BloodStream napisał/a:
kupeq napisał/a:
Pomyliło Ci się. Ta gra jest logiczna, tylko nie realna (smoki, atakujące trupy, czy golemy). Ale właśnie dlatego nazywa się My Fantasy, a nie My Reality