Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:34
Bosy testowe.
Autor Wiadomość
kupeq 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wysłany: 31-03-2009, 16:53   Bosy testowe.

Bosy testowe czyli te smoki, żywiołak lodu, serafin...itd.
Czy nie można jakoś ich urozmaicić czyli np. z serafinem to był dobry pomysł ale zielonym smokiem??
Chodzi mi o to żeby był jakiś boss-test.
Przed zielonym smokiem dobrze by było że jest jakiś... niewiem... np. drzewo, krzak obojętnie co.
Napiszcie wasze propozycje bossów-testów i oceńcie mój pomysł.

BloodStream 
Użytkownik

Level: 174
Wysłany: 31-03-2009, 17:19   

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale chcesz, żeby można było się sprawdzić przed podejściem do bossa? Jeśli o to Ci chodziło, to jestem absolutnie na nie. Boss sam w sobie może być boss-testem - jeśli go nie pokonasz (nie przejdziesz testu) to musisz wbić level, kupić eq i spróbować ponownie. I tak do skutku. Poza tym atakowanie krzaków, żeby sprawdzić, czy jest się w stanie pokonać smoka wydaje mi się mało logiczne :grin:

Dzisiaj jest pierwszy dzień reszty Twojego życia :-)

kupeq 
Użytkownik

Wysłany: 31-03-2009, 18:03   

BloodStream napisał/a:
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale chcesz, żeby można było się sprawdzić przed podejściem do bossa? Jeśli o to Ci chodziło, to jestem absolutnie na nie. Boss sam w sobie może być boss-testem - jeśli go nie pokonasz (nie przejdziesz testu) to musisz wbić level, kupić eq i spróbować ponownie. I tak do skutku. Poza tym atakowanie krzaków, żeby sprawdzić, czy jest się w stanie pokonać smoka wydaje mi się mało logiczne

Koleś mi chodziło oto żeby nie było tak łatwo pójść do następnego miasta a krzak to był taki pomysł słaby ale pomysłu nie miałem.

Piszę poprawnie po polsku
.

BloodStream 
Użytkownik

Wysłany: 31-03-2009, 19:24   

kupeq napisał/a:
Koleś mi chodziło oto żeby nie było tak łatwo pójść do następnego miasta

Trzy razy czytałem Twój pierwszy post i nigdy bym nie wpadł na to, że chodziło Ci o to, że zbyt łatwo przejść do kolejnego miasta. Jest na to bardzo prosta rada, spróbuj przejść o 2 levele wcześniej niż inni. Jeśli chodziło Ci o to, żeby było więcej bossów, to można chyba tylko cierpiwie czekać...

sherin 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: NeverMore||Vix Fix
Level: 200
Wysłany: 31-03-2009, 19:42   

nadal nie wiem o co chodz jakie krzaki:LOL:?? Wyjaśnij bo nikt nie sqma się o co ci chodzi
Ostatnio zmieniony przez sherin 31-03-2009, 19:44, w całości zmieniany 1 raz  

3siu 
Użytkownik

Nick: 3siu
Level: 118
Wysłany: 31-03-2009, 19:43   

BloodStream, jemu chyba codzi o to zeby przed bossem dac jakies silniejsze mobki...

[Gospoda 120 G - Krzysztop][3siu - Landern]

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett

sherin 
Użytkownik

Nick: NeverMore||Vix Fix
Level: 200
Wysłany: 31-03-2009, 19:45   

to zamiast dawać jakieś silniejsze mobki to można ulepszyć bossa
jestem na nie

kupeq 
Użytkownik

Wysłany: 02-04-2009, 08:13   

Wy nie rozumjecie boss to boss ale taki zielony smok dobrze wali ale ma celność zwalonom itd.

Piszę poprawnie po polsku
.

3siu 
Użytkownik

Nick: 3siu
Level: 118
Wysłany: 02-04-2009, 10:33   

masta, Troche bez sensu Twoj post -.- zrozumiales temat??
chodzi o to zeby samo dojscie do bossa bylo trudne... nazwe troche zle dobral ale w pierwszym poscie to opial i jeszcze pozniej bylo wyjasnione...
chodzi o to zeby bylo tak jak przy serafinie ze sa mobki ktore latwo pokonac jakies 5lvli pozniej...

[Gospoda 120 G - Krzysztop][3siu - Landern]

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett

Amfanatik 
Użytkownik

Level: 110
Wysłany: 02-04-2009, 11:01   

Facet, zanim zaczniesz wyjeżdżać z tak tandetnymi propozycjami dojdź chociaż do hadesa czy jaskini nieumarłego...

Szymon XI 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 04-04-2009, 17:17   

to nie jest dobry pomysł. jka będzie taki boss test to dodatkowa walka zresztą mozesz wrócic do miasta. to się nie przyda

kupeq 
Użytkownik

Wysłany: 04-04-2009, 18:32   

Szymon XI napisał/a:
to nie jest dobry pomysł. jka będzie taki boss test to dodatkowa walka zresztą mozesz wrócic do miasta. to się nie przyda

Haha 1 lvl gra w tą grę chyba 5 minut gdybyś chociaż do serafina polazł to byś zobaczył że na tych scodach są wilki i td. i na polanie zielonego smoka nir ma potworów można by jakieś zrobić np. żywiołaki powietrza bo zielony smok wali z wiatru...

[ Dodano: 04-04-2009, 19:41 ]
BloodStream napisał/a:
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale chcesz, żeby można było się sprawdzić przed podejściem do bossa? Jeśli o to Ci chodziło, to jestem absolutnie na nie. Boss sam w sobie może być boss-testem - jeśli go nie pokonasz (nie przejdziesz testu) to musisz wbić level, kupić eq i spróbować ponownie. I tak do skutku. Poza tym atakowanie krzaków, żeby sprawdzić, czy jest się w stanie pokonać smoka wydaje mi się mało logiczne :grin:

Ta gra nie jest logiczna nie możliwe żeby cię atakował taki np. serafin przecież to trup powinieneś o tym widzieć.

BloodStream 
Użytkownik

Wysłany: 04-04-2009, 22:16   

kupeq napisał/a:
Ta gra nie jest logiczna nie możliwe żeby cię atakował taki np. serafin przecież to trup powinieneś o tym widzieć.

Pomyliło Ci się. Ta gra jest logiczna, tylko nie realna (smoki, atakujące trupy, czy golemy). Ale właśnie dlatego nazywa się My Fantasy, a nie My Reality :-)

M3tzu 
Użytkownik

Nick: M3tzus
Level: -69
Wysłany: 05-04-2009, 03:55   

BloodStream napisał/a:
kupeq napisał/a:
Koleś mi chodziło oto żeby nie było tak łatwo pójść do następnego miasta

Trzy razy czytałem Twój pierwszy post i nigdy bym nie wpadł na to, że chodziło Ci o to, że zbyt łatwo przejść do kolejnego miasta. Jest na to bardzo prosta rada, spróbuj przejść o 2 levele wcześniej niż inni. Jeśli chodziło Ci o to, żeby było więcej bossów, to można chyba tylko cierpiwie czekać...

i wszystko jasne ... na nie =]

kupeq 
Użytkownik

Wysłany: 05-04-2009, 09:38   

BloodStream napisał/a:
kupeq napisał/a:

Pomyliło Ci się. Ta gra jest logiczna, tylko nie realna (smoki, atakujące trupy, czy golemy). Ale właśnie dlatego nazywa się My Fantasy, a nie My Reality :-)

No właśnie my-fantasy więc czemu nie krzaki??

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi