Wysłany: 04-04-2009, 18:42 Sklep i... i nic wiecej
Joł,
Mam dwie propozycje, szukałem ale nie znalazłęm niczego podobnego, jeśli sie myle to prosze o zamknięcie tematu.
Propozycja pierwsza:
Myśle że na obrazku widać o co mi chodzi jeśli nie, to już tłumacze:
Chodzi o to żeby podczas kupowania nowego EQ był podgląd swojego własnego (tego który masz w tym momencie na sobie). Pozwoliło by to na szybkie porównanie i podjęcie decyzji o kupnie ekwipunku.
Propozycja druga: Propozycja usunięta!
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Ostatnio zmieniony przez Night Crawler 07-04-2009, 14:06, w całości zmieniany 4 razy
Night Crawler, 1 pomysł podoba mi się ;D i to bardzo, niby nic, ale jednak ułatwienie dla tych którzy się spieszą ;D
Co do drugiego pomysłu, to uważam, że jest on zbędny ponieważ chyba nikt nie rozkłada statystyk po resecie klikając plus ;P masz opcje, że możesz napisać ile ma Tobie dodać statystyki ;> chociaż pomysł może zostać wprowadzony
Co do drugiego pomysłu, to uważam, że jest on zbędny ponieważ chyba nikt nie rozkłada statystyk po resecie klikając plus ;P masz opcje, że możesz napisać ile ma Tobie dodać statystyki ;> chociaż pomysł może zostać wprowadzony
Tak? Nie wiedziałem, to zmienia postać rzeczy.
Jeśli to co mówisz jest prawdą to wycofuje drugą propozycje
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Propozycja druga:
Gdy awansujesz na wyższy poziom lub resetujesz statystyki to rozkładasz punkty statystyk za pomocą przycisku (plusa?), jeśli jednak podczas dodawania przejedziesz o kilka za dużo to jedyne co możesz zrobić to wyczyszczenie i robienie wszystkiego od nowa. Moją propozycją jest dodatkowy przycisk obok 'plusa', mianowicie 'minus' odejmowałby on 1 punkt.
przecież możesz kilknąć PPM na plusa i wpisac -1 i będzie po kłopocie.
1 propozycja dobra, chociaż równie dobrze możnaby sobie kilka kart otworzyc.
1. Pomysł się mi nie podoba bo każdy wie jakie ma na sobie eQ
2.Pomysł dobry kiedyś robiłeś reset stat to złe rozłożyłem i musiałem on nowa rozkładać 1400 pkt .Jeśli by weszło do MFO to tylko się by klikało - i git a nie od nowa wszystkie punkty
1. Pomysł się mi nie podoba bo każdy wie jakie ma na sobie eQ
Może i każdy wie, co ma na sobie, ale o ile lepsze EQ może kupić - już nie. Chyba, że powiesz mi, że znasz na pamięć statystyki przedmiotów jakie masz na sobie. W każdym bądź razie nie sądzę, żeby wspomniana przez NC propozycja była potrzebna - w końcu wystarczy plecak otworzyć w jednej zakładce przeglądarki, a sklep w drugiej (jak ktoś gra wciąż spod IE6, to czas na aktualizację, heheh).
Kolorek napisał/a:
2.Pomysł dobry kiedyś robiłeś reset stat to złe rozłożyłem i musiałem on nowa rozkładać 1400 pkt .Jeśli by weszło do MFO to tylko się by klikało - i git a nie od nowa wszystkie punkty
Czy Ty czytasz tematy, w których się wypowiadasz?
TheQuestion napisał/a:
Jak klikniesz prawym i napiszesz -200 to ci odejmie 200 pkt
Lag napisał/a:
przecież możesz kilknąć PPM na plusa i wpisac -1 i będzie po kłopocie.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Ja wiem że można otworzyć w innej zakładce i tak do tej pory robiłem. Uważam jednak że sposób przezemnie zaproponowany byłby dużo bardziej wygodny i... profesjonalny (hahaha!).
Co do drugiej mojej prozpozycji to sie z niej wycofuje i prosze o nie komentowanie jej. Chciałem ją usunąć z mojego pierwszego posta ale nie wiem czy mogę. Jeśli tak to ją usunę.
Z 1 pomysłem się już spotkałem, chyba cochiloco albo mnietuniema to proponowali,
jak dla mnie bardzo dobry pomysł, chociaż jak już mówił ADIHC - można otworzyć 2 karty .
Co do 2 pomysłu nie będę się wypowiadał, bo koledzy wyżej wszystko na jego
temat napisali i nie mam czym ich uzupełnić .
Ja wiem że można otworzyć w innej zakładce i tak do tej pory robiłem. Uważam jednak że sposób przezemnie zaproponowany byłby dużo bardziej wygodny i... profesjonalny (hahaha!).
moze i masz racje , ale biorac pod uwage terminy update to mozemy pomarzyc tylko i spamowac na forum
moze i masz racje , ale biorac pod uwage terminy update to mozemy pomarzyc tylko i spamowac na forum
Prawde mówiąc to nie licze na wiecej niż na to, że za kilka lat kiedy adminj bedzie robił słynne MFO3 to zajrzy tutaj i może coś w oko mu wpadnie.