Wysłany: 10-04-2009, 12:08 Pytanie związane z ref linkami i sms
Czy mogę mieć w prezentacji ref link?
I czy gdy ktoś chce kupić ode mnie "golda za smsa", i mu podam treść smsa na gg to bana nie dostanę? A jak by to był gm?
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
Wysłany: 10-04-2009, 12:18 Re: Pytanie związane z ref linkami i sms
Alurab napisał/a:
Czy mogę mieć w prezentacji ref link?
I czy gdy ktoś chce kupić ode mnie "golda za smsa", i mu podam treść smsa na gg to bana nie dostanę? A jak by to był gm?
1. niby nie mozna ale czy ktos tego pilnuje ?
2. znajomosc regulaminu sie klania =]
Alurab, raz widziałem jak któryś GM (nie pamiętam który) zrobił prowokację - napisał na GG które ktoś podał na czacie, udawał noobka... i po chwili gość miał bana.
Chociaż z drugiej strony ten kod SMS-owy to żadna tajemnica - można go łatwo odtworzyć nawet nie otrzymując go od właściciela postaci. Dlatego jest to dość ryzykowne, bo można kogoś wrobić podając jego kod.
Chociaż z drugiej strony ten kod SMS-owy to żadna tajemnica - można go łatwo odtworzyć nawet nie otrzymując go od właściciela postaci. Dlatego jest to dość ryzykowne, bo można kogoś wrobić podając jego kod.
Spoko, są na to metody ;p
W każdym razie sprawa wygląda tak, jak to opisali wyżej - obie czynności są zabronione przez regulamin. Niby rzadko to sprawdzamy, ale czasami się zdarzy kogoś ubić, więc żeby nie było płaczu, to lepiej wiedzieć co wolno a czego nie ;>
Tak, dziwne, że Fanatyko ma reflinki w prezie od prawie roku, jest w top2 i nic z tym nie robicie ?
Bez przesady, choćby wchodząc z samej ciekawości widać,
że ma preze aszpikowaną reflinkami ...
Czyli mogę umieścić sobie reflink w prezie, mówiąc, że jak się zarejestrujesz pod
tym linkiem i wbijesz 20 lvl w 1 dzień ? Nie zostanę ukarany ? Żeby było jasno