A kto jest za całkowitym usunięciem graficznych emotikon? ; >
Popieram.
_________________ Welcome to a world where the air I breathe is mine
Nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die.
Ja!!!!!111one
Wyeliminowało by to znienawidzony przez pr0 playerów emotspam na czacie. Stop Emo(t)przemocy
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
już nieraz pojawiał się pomysł, żeby wyłączyć czat (przynajmniej w pierwszych miastach) - i ponownie byłem-jestem-będę ZA! (co sprawę emotek też jakoś rozwiąże...)
już nieraz pojawiał się pomysł, żeby wyłączyć czat (przynajmniej w pierwszych miastach) - i ponownie byłem-jestem-będę ZA! (co sprawę emotek też jakoś rozwiąże...)
Czat w pierwszych miastach jest zupelnie nie potrzebny , bo tylko widze non-stop Spam , popieram pomysl .
Emoty wprowadzają niepotrzebny spam. Tradycyjne literówki ": )" " : > " " ; D " są najlepsze ; >
Dokładnie, w dodatku emota na czacie ":P" zupełnie nie oddaje emocji. Zamiast pokazać język głupkowato sie uśmiecha. Nie dość że emoty są zupełnie niepotrzebne to na dodatek nie oddają emocji.
Precz z emotami!
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>