Czasami dajemy jakiegoś natręta na listę ignorowanych .
Po jakimś czasie (2-3 miechy) zapominamy o tym i pytamy się go
np. o solo i dziwimy się czemu nie odpisuje . Sam, z wiadomych przyczyn nie
może nas o tym powiadomić . Moją propozycją jest aby kiedy napiszemy do kogoś
kogo mamy w ignorowanych pojawiał się komunikat o przykładowej treści (Uwaga ! Masz tą osobę na liście ignorowanych) .
Oszczędziło by to czasu i nerwów
Komunikat o którym piszesz masz wbudowany w system. Klikasz start, potem zamknij i już go masz (w różnych formach, ale zazwyczaj coś zbliżonego do "system będzie zaraz zamknięty" powinno się ukazać....) Po odejściu gracza od komputera i wyjściu np. na spacer zauważa się zastąpieniu trybu "skleroza" trybem "dobra pamięć". Czasem trzeba ten zabieg powtarzać, ale skuteczność - gwarantowana!
Mała zmiana, nie wiem czy dodanie takiego komunikatu to 30-40 minut roboty .
Pewnie mniej . Więc w czym problem . To, że ty walczysz tylko w turniejach to
nie znaczy, że reszta tak robi, do 70-80 lvl walczy się bardzo często .
I można się zapomnieć .
Evil, jeżeli tracisz nerwy grając w tą grę, to zaprzestań tego i będzie po kłopocie
TiiiG, na prawdę aż tak bardzo razi Ciebie to co inni o Tobie piszą, szczególnie, że to zapewne nie jest prawda, to po co brać to do siebie ??: )
Jak już pisałem, pomysł nic nie zmieni w grze, to tylko kolejny bajer mało przydatny
Mała zmiana, nie wiem czy dodanie takiego komunikatu to 30-40 minut roboty .
Pewnie mniej . Więc w czym problem . To, że ty walczysz tylko w turniejach to
nie znaczy, że reszta tak robi, do 70-80 lvl walczy się bardzo często .
I można się zapomnieć .
dobre dobre tyllko ten no .. zaplac zeby ktos pomogl Jackoi to zrobic i nie ma problem
pomysl genialny ale komu to potrzebne ? firefox/opera/chrome wiadomosci lista ignorowanycg ctrl + f nick gracza
po zawodach ; ]
masz rece? nie ? to sobie zakup na eBayu ; ]
M3tzu, dokładnie ten pomysł jest chyba tylko dla wygodnickich, skoro większość przeglądarek ma opcje szukaj.
Ech... o czym Wy w ogóle mówicie? Przecież nikt nie będzie przed każdym wysłaniem pw wchodził w odpowiednią zakładkę i szukał tam gracza. Inna sprawa że to trochę niepoważne - trzeba uważać komu się daje ignora.
Mimo to jestem na tak, pozwoliłoby to uniknąć paru nieporozumień
EdwinOdesseiron,to po co ignorować ludzi ? Bo ja tego nie rozumiem zupełnie, może dla tego, że ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi, ale jeżeli komuś ma to pomóc to nie będę się upierać przy swoim, bo czymże wszak jest dobro jednostki, gdy ten pomysł może uszczęśliwić masy ludzi ; )
Ignorować można z wiele powodów - np. jak dostaniesz trzecie tego samego dnia pytanie typu "a kupisz jeden eliksir?" albo zwłaszcza "dasz kasę?". Tylko że ja potem nic od tych ludzi nie chcę - dlatego mówię że podejście Sharka jest odrobinę niepoważne. Ale nie obraziłbym się, gdyby to wprowadzono - może raz w roku mi się przyda
BTW. Ostatnio mi napisał ktoś, kto - pamiętam - dał mi ignora jak go pokonałem ok 70 lvl ;P
Jelsyn, no sorry, ale chyba po coś opcja "Ignor" jest, prawda ?
Nieraz kiedy zbieramy kasę na walki ktoś nam truje dupe o te solo .
W końcu dajemy mu ignora . Jednak po np. 2 tygodniach uzbieraliśmy
kasę i już jesteśmy gotowi na walkę . Piszemy do tej osoby, a odpowiedzi nie ma .
Piszemy jeszcze raz, znów nie ma . Taka sama sytuacja jak puacz niektórych,
że nikt im nie odpisuję na pytanie o walkę .
Jelsyn napisał/a:
Jak już pisałem, pomysł nic nie zmieni w grze, to tylko kolejny bajer mało przydatny
Wiesz, zaproponowanie zmian w walkach - to zmieni w grze .
Tylko nikt na taką propozycję się nie zgodzi (nikt z góry) .
Pozostało proponowanie mało ważnych zmian .
Kolejny bajer ? Nie wiem gdzie ty tu widzisz bajer .
Jak ktoś da Cię do ignorowanych, a ty do niego napiszesz
to dostajesz komunikat, prawda ? Komunikat ... ogromny bajer O.x
A tu sytuacja jest odwrotna, po prostu gra nas informuje, że mamy takiego
i takiego w ignorowanych i, że mamy liczyć się z tym, że ta osoba nam nie odp .