GM nic praktycznie nie robią na s2... Gości na 5 lvl przelewają sobie po 200 000 złota i się śmieją z GM... To żalowe jest A Ci GM, którzy są to 80% się loguje co 2-3 dni na 5 minut i mają gdzieś mfo ;( Ja chciałbym, aby zaczął się nowy pobór na GMów bo jest ich zdecydowanie za mało.
jesli widzisz przelew, proste - zglos;)
ja [GM] Walkmenowi pomoglem skasowac kilka multi i jakos nic mi sie nie stalo... a zeby sprawdzic te wasze 5 lvl musialbym sie troche cofac wiec ta robote zostawie wam... a od targu jest [GM] Val Gaav
[GM] Afirion, [GM] Unstoppable, [GM] VaanDee masz kolejnych;) na tamtego uwagi nie zwrocilem;) poza tym to nie jest tak ze nie zwracaja uwagi tylko tego jest tyle ze nie nadazaja...
poza tym to nie jest tak ze nie zwracaja uwagi tylko tego jest tyle ze nie nadazaja...
Moze to i prawda , ale bardziej bym uwierzyl gdybym widzial czesciej GM online , zawsze jak jakiegos widuje online to jest na mfo 5minut i znika
Pozatym kiedys myslelismy ze nie ma duzo multikont i ze GM zwracali uwage na to , a okazalo sie ze jak przyszedl GM Walkmen dopiero zrobil z tym porzadek.
Gm też człowiek, ma swoje życie prywatne. Nie zawsze może siedzieć przy komputerze cały dzień, czasami nie może usiąść do komputera ; D takie życie nic nie poradzisz.