Witam Mam do zaproponowania pewną sprawę
Jakby zrobić coś takiego Jak zmienianie się eq do walk Np robisz sobie nazwe mag i Np >Mp 100 i sie przebiera na maga albo na woja usprawniło by pvp lepsza rywalizacja
.. Chodzi mi o to żeby się niebawić .. o to mi chodzi że ustawiasz sobie tak jak mixy zeby ci leczyly to sobie ustawiasz że do walki np Przebierasz sie automatycznie jak woj cie zaatakuje to na woja masz np eq a jak mag to na maga:)
.. automatycznie powiadasz... kolejny bez sens.. walki ( nie mogę znaleźć dobrego słowa) straciły by na tym... jak jesteś ubrany na maga i zaatakuje Cię woj ale i tak masz szanse to walka jest ciekawa, a tak by to straciło smak...
Powiem tyle postać to nie BOT nie posiada własnego mózgu
Dokładnie. Może jeszcze postać sama będzie chodzić na potworki kiedy osiągnie max pkt ruchu?
0/10
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Raczej byłbyś zmuszony skoro pomysł kolegi też się ustawia w incie?
To jest niemożliwe bo w 95% walk ja zaczynam i co wtedy mam zrobić? Skąd bot miały wiedzieć przed ciosem co ma założyć? Wiem to są tylko zera i jedynki ale nadal jestem na nie.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Nie zrozumiałeś. Chodziło mu o to, że w momencie ataku przez jakiegoś przeciwnika
(woj/mag) zmienia nam sie eq na jego profesje (na woja/na maga).
aaaaa o tym mowicie...
jak dla mnie dosc ciekawy pomysl dla hybryd,ale widze takie mocne "ale":
gracz wychodzi na pole z najmocniejszym eq na woja i na maga...a co jesli przegra i straci eq?kupa...