Wysłany: 19-09-2009, 20:05 Przelewanie Pkt MF na inne konto
Mam propozycję żeby dało sie przelać Pkt MF na inne konto. Jesli mam na koncie na s2 135 pkt mf a chce zrobic resa albo zakupic jakas inna usluge na koncie na s1. Nie mam kasy zeby wyslac smsa to w zakladce ,,Usługi" można by zrobic usluge ,,Przelej Pkt MF". Dzialalo by to tak:
klikasz na ta usluge i masz informacje do wpisania:
Nazwa gracza:
Świat:
Ilość Pkt MF:
I wpisujesz tam wszystko a kiedy klikniesz Przelej to wyswietla sie czerwona informacja na gorze ze wyslano na e-mail link potwierdzajacy przelew pkt MF. Jest to po to ze jak mamy troche mf na swoim koncie a nam ktos je ukradl i chce sobie przelac na inna postac to nie zna naszego hasla na e-mailu i nici ma z tego wszystkiego.
Jesli ktos ma cos innego do dopowiedzenia w tym temacie to czekam na propozycje.
Pozdrawiam i prosze o odpowiedzi
No to np maksymalnie mozna przelac 50 pkt mf
I juz w 1 dzien nie zrobisz polowy gry a kiedy ci sie skonczy przelew to sobie bedziesz mogl wysylac od siebie kase a nie z innego konta
Ale wielu ludzi nie gra na s3 bo sa tam nooby i duzo ns
Wlasnie proponuje zeby na kazdym swiecie to wprowadzic ale tylko 50 mf dalo sie wykorzystac
a 50 czy 100 mf to robi roznice
Ja bym wolal zeby na kazdym swiecie mozna zrobic takie cos i nie mo0zna by wyslylac z tego samego swiata na ten sam swiat (czyli np z postaci na s1 na postac z s1)
juz w wersji 2 powinna być możliwość przelewania mfów na inne światy, a to ze ktoś zrobi nową postać i przeleje całe mf na inne konto to zaden problem, zakup bedzie zakupem, nie zmniejszy się pzez to ilość wysyłanych sms