Proponuję zrobić w plecaku zbiór wszystkich mapek w grze jakie odkryliśmy, czasem może to się przydać żeby sobie obliczyć czy dojdziemy do miejsca x w określoną ilość ruchów
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 15-11-2009, 22:03
Taki zbiór mapek jest na portalu, a poza tym zawsze można mniej więcej oszacować liczbę ruchów (i dodać do niej pewien zapas zależny od długości drogi).
Taki zbiór mapek jest na portalu, a poza tym zawsze można mniej więcej oszacować liczbę ruchów (i dodać do niej pewien zapas zależny od długości drogi).
tak to prawda, dodam także ze można sobie zrobić odpowiedni kalkulator ruchów, wystarczy mapki z fortalu i trochę chęci
co ty bzdury opowiadasz? są wszystkie, przynajmniej większość
@down
to może powiesz że mam wszystkie sprawdzać jak nawet nie rozwaliłem wszystkich bossów
mnie przynajmniej się tak zdaje....
Ostatnio zmieniony przez BarylkaSnK 16-11-2009, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
To jak są wszystkie czy tylko część? Zdecyduj się a nie masło maślane.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
nie wiem o co wam chodzi z mapkami ale w podziemnym labiryncie poziom 1 jestem,odkryłem, gorzej z poziomem 2
ale jak ja mam 113 lvl to napewno nie szybko zobacze, ile mi walą złowrogie szkieletorki
Profesja: Mag
Nick: Specnazo
Level: 5
Wysłany: 28-03-2010, 19:46
Trantion ale nie wszyscy mogą se dokupić MF a ty możesz bo jesteś pełno letni.
W ogóle dobry pomysł dla początkujących ale nie stety każdy by wszystko wiedział i nie było by zabawy z odkrywania tajemnic i mapek.
Pozdro