Jest kilku.. ale patrząc przez pryzmat całego roku muszę tradycyjnie zagłosować na Michula.
Dlaczego? Bo dużo banuje, dużo sprząta, ogląda ekstraklasę na canale+ i expi przelewami od hajt lvli
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Phantom Crypton i Michul..
Czym powinien charakteryzować się mod idealny.. Hmmm.. No powinien, przede wszystkim, sprawie moderować forum, zamykać tematy, przesuwać itp. Wybieram Phantoma
pahntum and areun i madziun , bo są pro . Madzia , ponieważ girl , phan poniewaz to mój admin na portalu ! no i areen poniewaz ani razu mnie nie zbanował
_________________ Wita się z wami stary Kreate, może ktoś jeszcze pamięta .
Marcin na moda roku..
Gość ma od ... obowiązków (portal), a radzi sobie nieźle
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
glos na goscia ktory polecial za to ze nie "kozaczy"( )... a nie tak jak wieszkosc modow ( co nie znaczy ze kazdy ) "szpanuje" kolorem + widac czesto wywyzszanie sie.
mod ktorego wybralem zawsze sprawial wrazenie ( bynajmniej za czasow mojego pobytu na tym forum ) osoby ktora nie miala tego koloru ( chodzi mi caly czas o pogawedki na sb )
tyle.
_________________ Ukradli mi Łopadke... / wez sie ogarnij !! / wieczny 13-latek ^^
_________________ "I've felt the hate rise up in me...
Kneel down and clear the stone of leaves...
I wander out where you can't see...
Inside my shell, I wait and bleed..."
Chyba wiosny jeszcze nie ma a Ty się obudziłeś ze snu zimowego czy co?
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).