Wysłany: 27-01-2010, 17:42 Wielki come back - potrzebna rada
Witam forumowiczów.
Mam dość nietypową prośbę.
Lata, lata temu porzuciłem MF, znudziło mi się. Teraz mam zamiar wrócić. Przed odejściem sprzedałem jednak całe uzbrojenie. Jak nie trudno się domyślić, po takiej przerwie powroty są niezbyt różowe
Mam odłożone "kilka" milionów, do tego darmowy reset .. potrzebuję jednak kilku porad. Jaki sprzęt, może jak rozłożyć statystyki itp.
Od razu powiem - nie zamierzam wydawać na nikogo smsów, jeśli chcesz pomóc to charytatywnie.
Prościej będzie chyba na gg, zapraszam i z góry dziękuję
Ostatnio zmieniony przez Antywojomag 27-01-2010, 17:56, w całości zmieniany 1 raz
Na początek zrób reset statystyk i ich nie rozdawaj ; >
Potem zajrzyj na Portal i poszukaj listy ekwipunku - kup najlepszy dostępny na swój poziom. A dalej, jeśli byłeś dobry to już sobie poradzisz. Jeśli nie, to cóż- poczytaj forum, jest parę ciekawych tematów dot. mechaniki gry.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Znalazłem dokładną datę mojego odejścia - 08.09.08r. 1,5 roku .. nawet jeśli byłem bardzo dobry to wątpię by za pierwszym razem udało mi się ułożyć statystyki porządnie
Level: 227
Świat: 3
Wysłany: 28-01-2010, 01:07
Ponieważ nie wymaga mnie to zbyt dużego wysiłku (jedynie skopiowania z plecaka ze swojej postaci) to podrzucam Ci listę najlepszego dostępnego ekwipunku do 120 lv, zarówno dla maga jak i dla woja :]
Ogolnie jesli nie chcesz walczyc z bossami, to kup sobie kobaltowe rekawice, helm,miecz, zbroja np ksiezycowa, buty pirackie, tarcza ksiezycowa i pierscien obrony.
Jeśli chcesz się nastawiać na bossy, potrzebujesz zróżnicowane eq, twoja sytuacja jest o tyle dobra, że na chwilę obecną w ballis dobre eq na twój level jest o wiele tańsze niż wcześniej. Dodatkowo możesz kupić sobie trochę mixów życia lv5, przydadzą się
(te dane, które masz dodane do profilu są aktualne ???)
ja ci powiem ze ta gra sie bardzo zmienila przed ten czas od kiedy jest efektywnosc statystyk wiec dobrze wszystko przemysl.
gdzies czytalem ze jest 70%magow i 30% wojow na kazdym swiecie, z czego 80% magow to noobstaty i 80% wojow to anty. Hybryda jest juz gatunkiem wymierajacym
kmk995, e tam, nie wiem skąd masz te dane, ale jakieś trefne chyba są, bo większość graczy to hybrydy : > Anty to da się policzyć na palcach 1 dłoni ! ;>
Na Twoim lvl'u do walki pvp nie opłaca raczej się dawać w witalność i inteligencję, ekwipunek daje dość duże bonusy do obu obron
Lekki Off, Real, to chyba będę musiał do Ciebie napisać, bo mam dość ciekawy pomysł na turniej do 140 lvlu, ale nie wiem, czy ma ona jakiekolwiek szanse !