Wysłany: 07-04-2010, 14:54 Problem z odinstalowaniem programu
Witam
Chciałem odinstalować pewien program , ale go nie mogę.
Gdy wchodzę w panel sterowania i chce odinstalować to nie mogę
Wyskakuje mi taki komunikat
Nie wiem o co chodzi normalnie mogę z tego programy korzystać a gdy chce odinstalować to pisze że go nie ma
Ściągnij sobie jakiegoś Linucha w wersji Live CD (choćby Ubuntu), wypal na płytę, odpal z niej komputer, znajdź i usuń plik. Ten sposób na pewno nie zawiedzie ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Ściągnij sobie jakiegoś Linucha w wersji Live CD (choćby Ubuntu), wypal na płytę, odpal z niej komputer, znajdź i usuń plik. Ten sposób na pewno nie zawiedzie ; >
Ja bym na chwilę obecną polecił mu szukanie folderu s programem i szukanie instalki ;d
zaznacz folder z programem, wciśnij shift+delete, a następnie kliknij kursorem (taka strzałeczka czy co tam sobie wsadziłeś) na słowo "tak" albo "yes" jeśli masz angielską wersję
Czyli że masz kliknąć na folder w którym jest zainstalowany program.
MichuL napisał/a:
a następnie kliknij kursorem (taka strzałeczka czy co tam sobie wsadziłeś) na słowo "tak" albo "yes" jeśli masz angielską wersję
A więc "myszką"/"strzałeczką" taki pierdzielniczek którym sterujesz po ekranie, (np żeby sobie włączyć przeglądarkę, czy wysłać posta...) i tym pierdzielniczkiem powiadam ci klikasz na "tak" w komunikacie który ci się pojawi po wciśnięciu SHIFT + DELETE.