Mam pytanie do was userów . Słyszałem że program cFosSpeed poprawia szybkość internetu i poprawia szybkość gier online.
Ściągnąłem ten program i nie wiem jak go obsługiwać żeby polepszyć jego działanie
Mam pytanie używaliście tego programu ?
Przyniósł jakieś plusy w szybkości ?
Opłaca się go mieć ?
Ściągnąłem ten program bo mam problem w pewnej grze online którą się ściąga.
Gra mi się laguje często i powoli chodzi , przed kilkoma miesiącami ta gra chodziła jak " woda "
Pytanie które chcecie zadać :
Tak , szukałem w google
Tak , znalazłem jakiś temat ale tam nie było opisane nic ciekawego na temat tego programu
Witaj, właśnie ściągnąłem ten program i jestem bardzo zadowolony.Wygląda na to że nie trzeba nic tam przestawiać (ustawiłem tylko pierwszeństwo dla pingu, czy coś w tym stylu ) i włączyłem od razu Batllefield Heroes, które przeciętnie co 10-15 sekund mi laguje.Włączyłem, a tu zonk!Lagi występują teraz duuużo mniej, co ok. 40-60 sekund.tak więc na razie jest świetnie, za chwilę zobacze jakieś inne gry.
Co do programu. Raczej ciężko poprawić prędkość internetu, bo jeżeli jest limit to i tak go nie przekroczysz. Ale ja się nie znam, nie będę się wypowiadał w głębszym sensie na ten temat.