Wysłany: 21-05-2010, 22:16 !!! CAŁKIEM NOWY PROJEKT: Targowisko !!!
Od pewnego czasu pracuję nad nowym projektem Targowisko.
Krótki opis przydatności:
Czasami jest tak, że wystawiamy przedmiot i nikt go nie kupi. Więc jeżeli mamy coś do sprzedani to dodajemy na tej stronie info, a osoby chcące daną rzecz kupić gdy ją znajdą kontaktują się z osobą a ta wystawia ten przedmiot. Można ustawić czas oferty od 1 do 14 dni. W dowolnym momencie można również ją anulować.
Heeej, to naprawdę dobry pomysł, jakby takie coś powstało, to można by skasować ten durny temat "Targ" i ułatwiłoby to wyszukiwanie produktów, ale dwie propozycje ode mnie:
*Dodać średnią cenę przedmiotu
*Dodać miasta w których przedmiot może być sprzedany np. Eternia - Folhord
Hehe, dzięki tobie pozbędziemy się zbędnych działów na forum ; D Z resztą bardzo fajnie wykombinowałeś ten skrypt i myślę, że można go nawet ładnie wkomponować do gry a nie używać go na osobnej stronie ;d Myślę, że Tomi powinien nad tym pomyśleć
Profesja: Wojownik
Level: 33
Wysłany: 22-05-2010, 22:24
Czyli zmianan pozycji targ, ja wiem czy to dobry pomysł? Jak ktoś ma ciekawy item to może znaleźc kupca bez pisania na forum, z doświadczenia wiem, że łatwiej pisać przez wyszukiwarkę niz znaleźć kupca przez forum.
To jest tylko lekka pomoc do znalezienia kupca. Możesz także pisać po wyszukiwarce, ale jeżeli dasz tutaj ogłoszenie to zwiększasz swoją szansę na sprzedasz. Możesz nawet dostać więcej kasy, wystawiając tutaj za trochę więcej.
Projekt superowy Ale mam pewne pytanie. Jak wystawiam przedmiot to pisze jaką chcę dać cenę początkową, a na tym projekcie twoim jest coś takiego. O co tu chodzi?
_________________ Piszę poprawnie, po polsku
Każdy wie kiedy zrobił pierwszy krok, lecz nikt kiedy zrobi ostatni...
Swego czasu przerobiłem skrypt ofert nieruchomości (z całkiem fajnym efektem) ale odkąd oddałem portal Phantomowi nie mam dostępu do serwera, ale zapewne jeszcze tam gdzieś ten targ siedzi.
Btw, Mapy te kolory chociażby podczas wyboru eq jebią niemiłosiernie po oczach.