Jeżeli się ma tyle samo szybkości co przeciwnik, jeden z was atakuje od razu podwójnie a potem walka toczy się bez dubli, tutaj oczywiście po dublu był koniec.
W drugiej walce coś z eq pewnie zostało zmienione i szybkość nie była taka sama, może około 1-2 mniej lub więcej, ale już była inna, więc nie zaczął dublem, a zbyt mała różnica, żeby potem zdublować.
Jeżeli się ma tyle samo szybkości co przeciwnik, jeden z was atakuje od razu podwójnie a potem walka toczy się bez dubli, tutaj oczywiście po dublu był koniec.
Ja mam więcej speeda od niego..... to jakim cudem on mogł atakować pierwszy???
Wolniejszy zazwyczaj zaczyna
Serio? No nie wydaje mi się, bo hiterzy by nic nie dawali w speeda, wiedząc, że zaczną.
Tak jest, gdy oboje z was ma tyle samo speeda, walka rozpoczyna sie dobulem (przeważnie) bo to nie jest tak, że zawsze sie tak zaczyna. Potem już leci normalnie walka.
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.