Wiele osób mówi że jak otworzą MFO3 to prawie nikt nie bedzie grał w MFO2.
Ja np będę grał i chciałbym się dowiedzieć kto z was bedzie też grał w tą obecną wersję.
Jeżeli nadal kilkadziesiąt tysięcy bedzie grało w MF2 to nawet jeśli będą jednocześnie grali w MF3 to to będzie porażka Trzeciej wersji gry..
Co do ankiety to nie mam pojecia, powiem jak zagram w MF3..
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Ja chce przejść fabułę w MFO2, kiedyś przestałem grać bo nie było jeśli pamiętam nawet folhord i stopniowo wszystko wchodziło.
A w MFO3 zagram ale czy będę grać to zależy Czy mi się spodoba
wydaje mi sie, ze 3 wersja gry to moze byc porazka, wiele slyszalem o tym jak admin ma ja rozreklamowac, a moglby po prostu rozreklamowac 2 wersje gry, ale to moje zdanie...
wydaje mi sie, ze 3 wersja gry to moze byc porazka, wiele slyszalem o tym jak admin ma ja rozreklamowac, a moglby po prostu rozreklamowac 2 wersje gry, ale to moje zdanie...
wiele slyszalem o tym jak admin ma ja rozreklamowac, a moglby po prostu rozreklamowac 2 wersje gry, ale to moje zdanie...
Popatrz , popatrz dokładnie na ekran - jeśli stwierdzisz, że okienko gry na pewno nie jest zbyt duże - to odnalazłeś jeden z powodów dla których mfo2 nie zawojuje dziś świata gier przeglądarkowych....
No, może doczeka się kiedyś wersji dedykowanej komórkom, to i owszem i grafika, i rozdzielczość może na telefon będą pasowały - więc kto wie, może i opłaci się je reklamować.
Zgadzam się, szczególnie jeśli chodzi o walki pvp. Po prostu takie walki wciągają. Poza tym walki teamowe, pomoc, ustawki, różne strategie, różnorodność samych mikstur w walce... na razie ciekawie wygląda demko ;d
ale czy ja mowie, ze mfo3 bedzie slabe? moze i osiagnie wyzyny... daj Boze...
a czy male okienko gry to cos zlego? mysle, ze wiele osob kochalo ta gre ze wzgledu na jej nienaganna prostote
"Tak to jest jak osoby się przyzwyczają do jednej wersji ,a potem gadają głupoty , ale jak wyjdzie v3 to zmienią zdanie" - a gdzie ja przepraszam powiedzialem "glupote"? powiedzialem, ze moze okazac sie porazka, a nie ze juz nia jest... pozwolisz, ze Cie przedrzeznie... tak to jest jak ludzie nie potrafia czytac, a potem gadaja glupoty
Bo większość ocenia grę po wyglądzie, i taka jest prawda . Mam nadzieję że po premierze gry będzie temat " Jak wam się podoba v3 " wtedy zobaczymy co napiszesz . Chyba że zrobisz na złość i napiszesz że jest lipna .
Bo większość ocenia grę po wyglądzie, i taka jest prawda . Mam nadzieję że po premierze gry będzie temat " Jak wam się podoba v3 " wtedy zobaczymy co napiszesz . Chyba że zrobisz na złość i napiszesz że jest lipna .
kurde... co za nierozumny czlowiek... ja tej gry nie ocenilem, a jezeli tak, to pokaz mi gdzie?! Mowie, ze moze byc fantastyczna, ale mowie tez, ze moze taka nie byc
Bardzo mozliwe, ze jak bedzie taki temat, to napisze, ze jest boska, ze jak tylko sie na nia loguje to dostaje orgazmu, ale jezeli napisze, ze mi sie nie podoba, to na pewno nie na zlosc Tobie, ani nikomu
PS. mam nadzieje, ze chociaz ta wypowiedz uda Ci sie przeczytac ze zrozumieniem.