Profesja: Wojownik
Nick: kasta
Level: 100
Wysłany: 16-10-2012, 22:33
ja mam takie pytanie. Gdy ktoś np na świecie 1 o nicku np "aaa" jest wysoko w rankingu lub nawet nie i nie gra na sw 2 ale ktoś gra pod takim nickiem "aaa" , kogo będzie obowiązywała zmiana nicku?
_________________ z dnia na dzień budzę się piękniejszy ale dzisiaj to przesadziłem ;p
Ogólnie przydalaby sie jakas notka , o tym jak to bedzie mialobyc zrobione i tak , aby kazdy mial mozliwosc zapozniania sie z tym wczesniej ... Nie kazdy moze wchodzic co dzien na te upadłą gre ... ale jesli ktos chce grac dalej to niech cos wie , bo przez ten brak zaangazowania poniekad ze strony Administracji ta gra upadla ... ;/
Ogólnie przydalaby sie jakas notka , o tym jak to bedzie mialobyc zrobione i tak , aby kazdy mial mozliwosc zapozniania sie z tym wczesniej ... Nie kazdy moze wchodzic co dzien na te upadłą gre ... ale jesli ktos chce grac dalej to niech cos wie , bo przez ten brak zaangazowania poniekad ze strony Administracji ta gra upadla ... ;/
Uhm, ale przeciez wszystko jest napisane. Bedzie polaczenie swiatow, w przypadku kiedy ktos ma na obydwu swiatach ten sam nick bedzie darmowa zamiana z wybranej postaci. W "zamianach" Tomi i Jacek zamieszczaja krok po kroku jak ida nad tym wszystkim prace. Jedyna informacja jakiej jeszcze nie podala administracja to pytanie kasty - co z przypadku kiedy dwie rozne osoby na s1 i s2 maja ten sam nick, ale o tym tez na pewno sie dowiemy w niedlugim czasie. Kiedy nastapi polaczenie swiatow, o tym tez dowiemy sie wczesniej. Tak czy siak nie wiem do czego dazysz... Nie wchodzac codziennie mozesz nie natrafic akurat na ten dzien kiedy swiaty zostana polaczone, ale czy to wielki problem? Druga sprawa, nawet jezeli to dla Ciebie problem to jak go rozwiazac? Na gg Jacek ma Ci napisac kiedy bedzie polaczenie swiatow bo jeden gracz chce wiedziec wczesniej, ale nie chce mu sie wchodzic na strone gry?