" Drodzy weterani mfo. Do nowego pokolenia nie trafiają już niestety surowe klimaty mfo2, więc rozwijamy mfo3. Nie macie jednak czego żałować, bo i tak nie bawią Was tego typu cukierkowe eventy
Myślimy, że bardziej zainteresuje Was poważna zabawa o prawdziwe pieniądze i to planujemy wprowadzić jeszcze w tym roku w mfo2."
Nie no to juz są jaja !!!! Ja mam już tego pomału dość, Albo jesteśmy traktowani tak samo, albo mam to w DUPIE i grajcie sobie sami,admin i reszta pomysłodawców !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, byśmy byli szczęśliwi. Benjamin Franklin
Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 01-11-2012, 06:55
Łukasz nie denerwuj się tak. Ale masz rację, że mają nas w dupie. Z tego co pamiętam to w ostatnich latach był: Turniej Wszystkich Świętych, więc można by go było przywrócić. Oczywiście do tego reset i podwójny exp nikomu by nie zaszkodził
Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 01-11-2012, 12:49
Cunciu kiedyś taki był ale to był prywatny:)
[ Dodano: 01-11-2012, 15:25 ]
bicek15 napisał/a:
" Drodzy weterani mfo. Do nowego pokolenia nie trafiają już niestety surowe klimaty mfo2, więc rozwijamy mfo3. Nie macie jednak czego żałować, bo i tak nie bawią Was tego typu cukierkowe eventy
Myślimy, że bardziej zainteresuje Was poważna zabawa o prawdziwe pieniądze i to planujemy wprowadzić jeszcze w tym roku w mfo2."
zabawne:) ciekawe, że napisali: ta wersja gry [mfo2] nie będzie rozwijana. Więc na jakikolwiek nowy ewent bym nie liczył
Ta wesja gry powinna zostać rozwijana bo nie mam żadnej nawet troche podobnej. A do mfo3 to jest tego idalna kopia my mafia oraz podobna margonem. Więc może trochę po zachęcać graczy do gry.