Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 13-01-2013, 22:48 Turki
Dawniej była propozycja 2 turnieje w ciagu miesiąca a tu dalej nic
W sumie jest już 13 a nawet nie rozpoczęto zapisów do styczniowego mam pytanie kiedy to nastąpi
No i dobrze, że nie ma. Częstsze turnieje to mniejsze nagrody, mniej satysfakcji z wygranej.
Dopiero był turniej świąteczny, a o zapisy martwcie się gdy wyliczycie, że ostatnia walka w najliczniejszej grupie wypadłaby ostatniego dnia miesiąca.
Czy co miesiąc ktoś musi pytać o turniej?
No i dobrze, że nie ma. Częstsze turnieje to mniejsze nagrody, mniej satysfakcji z wygranej.
Dopiero był turniej świąteczny, a o zapisy martwcie się gdy wyliczycie, że ostatnia walka w najliczniejszej grupie wypadłaby ostatniego dnia miesiąca.
Czy co miesiąc ktoś musi pytać o turniej?
racja jeden turniej na miesiąc wystarczy między turniejami były by tylko 4 dni bez turnieju a podczas turnieju ceny dwukrotnie wsrastają
Teraz to ja już wogóle nie wiem co mam w tej grze robić. Tak to przynajmniej się cos powalczyło. Eh. Male zainteresowanie a niby gra jest mega popularna czy jak? W innych grupch jest niewiele wiece osób . . .
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, byśmy byli szczęśliwi. Benjamin Franklin
No to jak będzie? Chociaż te 4-5 osób niech się zgłosi z tego samego świata. Dla 3 mogę otworzyć z okrojonymi nagrodami. Zbieram zgłoszenia na PW w grze - będę od razu wiedział, którą postać mam zapisać.