Zobaczymy ile dzieci się pogubi ze statystykami pff : }
Załamanie nerwowe pewnie dostaną bo esemesiki nic nie wskórają.
Myślę że runda powinna być kontynuacją kolejnej rundy. Bo dojdzie do tego że na rudzie 10 będzie 400 level albo wcześniej. Niech też nie dają takiego częstego przedziału wyżej wg. mnie. Nie będzie ze 250 graczy na jednym lvl i walka Niech też może dadzą hajsu więcej z potworów, bo na eq na pewno nie starczy na wyższym poziomie, tylko znów przelewy trzeba będzie robić
To może ja się wypowiem, dla mnie pierwsza blokada powinna być na 95 poziomie, a następnie co 20%, bo to idealny "procent", aby móc zmienić już coś w statach.
_________________ - Naród umiera, a wy palicie zioło. -
To może ja się wypowiem, dla mnie pierwsza blokada powinna być na 95 poziomie, a następnie co 20%, bo to idealny "procent", aby móc zmienić już coś w statach.
Należy jednak mieć na uwadze, że im wyższy lv tym dłużej trwa wbicie kolejnego. 20 poziomów od 100 do 120 będzie się wbijało kilka razy dłużej niż od 30 do 50.
Należy jednak mieć na uwadze, że im wyższy lv tym dłużej trwa wbicie kolejnego. 20 poziomów od 100 do 120 będzie się wbijało kilka razy dłużej niż od 30 do 50.
W sumie racja, dobrym rozwiązaniem będzie jeszcze pomnożyć ilość expa za potworki.
_________________ - Naród umiera, a wy palicie zioło. -
I golda też. Najlepiej będzie zacząć od tego 100, a już następną rundę można by powrócić do niższych.
Nie.
Ja proponuje od 120 i eq w sklepie za 1g do 120lv a eq 121+ juz w normalnych cenach. A i elki zróbcie tak by w sklepie były troszkę tańsze np 50k za sztukę a nie 110000 :]
_________________ Jeden Raz Jakimś Fartem W Szkole Wygrałeś W Kapsle, Wiesz W Sumie Tak Jednym Słowem, Zagrać Ze Mną To Jak By W Szachy Grać Z Kasparowem...