Dla mnie najgorsza chwila gdy straciłem konto <nie wiem w jaki sposób> Hasło nieprawidłowe a e-mail juz był zmieniony ;/ Zrobiłem nowe konto i mam 138lvl no ale jagbym grał na tamtym koncie z 200lvl juz by był....
- zarejestrowanie się .
- strata 6k pkt. w 3min.
- zobazczyłem co MFO ( i inne gry internetowe ) robi z dziećmi , nawet w "realu" słysze określenia typu "ty jeb*any noobie" , ciekawe połączenie . Niestety dzieci chcąc być "na czasie" używają zwrotów : żal mi Cie , noob , bot i są to ludzie mający po 9-14 lat (sam mam 13lat i jakoś mnie to tak nie wciągnęło) .
- Dowiedziałem się , że ludzie wydają na grę tysiąc złotych , eee to ja bym sobie za takie pieniądze wolał kupić skuter ( na dobry trzeba jeszce dołożyć , sam wydałem na tą grę tylko 11 zł.)
1.Wbicie przypadkowo lvl'a w przedziale do 180 jednocześnie stracenie możliwości uczestnictwa w turnieju.
2.Wbicie przypadkowo lvl'a w przedziale do 200 jednocześnie tracenie możliwości uczestnictwa w turnieju.
Przecież turnieje to najlepsza rzecz w my-fantasy, bez nich nie można wybić się w rankingu na 200+ lvl'u ...
*1 dawno dawno temu walka z Raps#4 na 120lv zrobiłem na niego resa statystyk zużyłem ok. 100 eliksir ok. 100 mikstur regeneracji lv 2 a i tak go nie pokonałem dobrze że bana wtedy dostałem bo nie wybaczyłbym sobie tych elków i mikstur reg
*2 gra po pijaku - przegrana 3 walk = straciłem ok. 2.500 ranq (na 20 lv)
*3 tak jak już wspomniał AnniHilaTioN, też kilkakrotnie mi się to zdażyło
*4 i chyba najgorsze ban 140lv z całym najlepszym eq, kupą eliksirów i mikstur reg, kasy grubo ponad 100mln i ww dodatku w dniu wygrania turnieju...