Hmmm. Old MF ma zmienne taktyki na levele. Szczególnie 1039 jest super taktyka której nie zdradze.
Ale Jest wada. Kupujemy eq z innego miasta i stare potwory są już poprostu słabe i padają na hita. Więc najlepiej brnąc jak najszybciej i kupować najpierw bronie
Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 12-07-2008, 10:19
W oldzie jest super stal se team 5lv i 68lv ,a ja teamem 7lv i 23lv ich wawalilem i wbilem 34lv ^^ (fart ,ze 7lv padl ,bo nie musialem sie dzielic). W nowym mf tak szybko lv sie nie nabija
Forum jest to użytku publicznego? (czyt. może z niego korzystać i wypowiadać się każdy użytkownik).
Tak moim dziale. Jako szef tego działu mogę tak mówić.
tak, wiem co to znaczy "użytku publicznego" i tak to co napisałeś jest prawdą ale czy osoby piszące w takim razie mają prawo łamać to? : https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=10034 (+reg. całego forum xd)
W zasadzie wszystko co z OLD'em się tyczyło, miało zostać zmiecione z powierzchni forum, ale po zastanowieniu stwierdziłem, że przez kilka osób nie będę usuwał Topic, który jest atrakcyjny na wielu osób.
Profesja: Wojownik
Nick: Shadow
Level: 166
Wysłany: 15-07-2008, 08:52
Nie w olda i tak malo graczy gra max 100 to nie to samo co kiedys: fanatyko, ashariel itp:/
Teraz to wiekszosc to nooby, ktore nieumieja grac:/ jak by zaczeli grac wszyscy co grali wczesniej to co innego, ale takto to jest tylko niszczenie starego servera:] pamiatki po dobrych graczach.
Level: 48
Świat: 3
Wysłany: 15-07-2008, 18:41
Zalogowałem się na OLDzie i jest super!
Szkoda, że to tylko do Up'a.
I nie rozumiem graczy, którzy twierdzą, że nie da się tam grać.
Prawda - OLD jest bardzo trudny, ale ma taki klimat, że trudno odejść od komputera
_________________ Moja postać to czysta matematyka: