Ale to jest już przezabawne "bachory lat 13" a co ty jak się urodziłeś to już miałeś więcej ? Każdy był kiedys młody i popełniał błędy a teraz jestem pro bo jestem starszy to mogę przezywać młodszych od bachorów ? cofnij się pare lat wstecz i w ten sposób bluzgasz na semego siebie -.-
wiesz owszem miałem kiedyś 13 lat ale raz, że internet pomagał mi głównie w szkole, ale na forach bywałem, bywało też wielu moich rówieśników i wiesz co? nie przezywali mnie i innych od bachorów, dzieciaków itp. i nie zgadniesz dlaczego, bo zachowywaliśmy się normalnie...
Ale to jest już przezabawne "bachory lat 13" a co ty jak się urodziłeś to już miałeś więcej ? Każdy był kiedys młody i popełniał błędy a teraz jestem pro bo jestem starszy to mogę przezywać młodszych od bachorów ? cofnij się pare lat wstecz i w ten sposób bluzgasz na semego siebie -.-
Niczego nie rozumiesz.. Tu nie chodzi o wiek, a to co ktoś ma do powiedzenia i jak się zachowuje. Gdyby mi ktoś zwrócił uwagę, to zastanowiłbym się czy faktycznie ma rację i w razie potrzeby zmieniłbym swoje zachowanie. A większość takich osób tylko oburza się, dodatkowo przykrywając się młodym wiekiem - myśląc, że zostaną łagodniej potraktowani?
Temat otwieram - dobrze to wykorzystajcie..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Jeżeli twoim zdaniem ludzie mają dalej się tutaj obrzucać błotem to proszę bardzo.
Dawno nie widziałem takiego zbiorowego aktu złości, nienawiści, itp. . . .