Dlatego dobrym pomysłem było by wybranie sobie lepszej postaci przelanie eq i gemów bo i tak jest bardzo duże zapotrzebowanie na niektóre eq , i wykasować tą drugą postać.
Mi to bez różnicy. Mam tylko konto na s2 i s4 bo na s3 nawet hasła nie pamiętam i w żaden sposób nie idzie tego przypomnieć ; )
Mi też bo mam tylko na s1. Mowi sie dużo o tych co mają dwie postacie a może nie jest ich tak dużo, oczywiscie grających regularnie i mających dość sporo osiągniecia
No ale jak i tak będzie można mieć tylko jedna postać to dobrze by bylo gdyby eq pozwolili przelać bo i tak jest duże zapotrzebowanie na niektóre itemy zgadzacie się ?
I czy poszlibyście na to aby jedną z tych postaci skasować ?
Oczywiście, że nie. Sam mam postacie na s1 i s2 i nie mam zamiaru usuwać żadnej z nich. Nie gram na turnieje, walczę bardzo rzadko, a po połączeniu światów będę musiał usunąć któreś konto. Bezsens.
Wolność jednych nie może być kosztem drugich, tak jak było w "Dniu Świra".
kiwipogromca napisał/a:
Dwie postacie, żadnych wspólnych logów ...
To dobre rozwiązanie. A może lepsze, w drugą stronę, czyli uwolnienie targu na połączonym świecie?
na s1 mam bossowca 95lvl
na s2 mam konto bez rozdanych stat 37lvl-9k ranku.
na s3 mam z 3 konta na 13lvl
na s4 mam turkowca na 30lvl.
i mi to by pasowalo . tylko zeby np polączyc sw 1 i 2 i zeby on sie roznil od s4 ;d czyli dodać np czachy . i juz kilka graczy zacznie sie logowac zeby zabijac czachy ;p
ja tam moglbym usunać kazde konto zeby moc miec chodziac 2 postacie na s4, gdzie jest ponad 80osob online ;d