zły pomysł ochrona powinna być na całej mapie ! i bez tej ochrony dużo noobów w grze jest jagby byłą ochrona to by nie było tyle noobow
Po Pierwsze: Myśl to nie boli.
Po Drugie: Idź do szkoły. Nie akceptujemy tutaj takich błędów i pokemonów..
Po Trzecie: Co ty możesz o tym wiedzieć skoro nawet nie byłeś na Salamandrii ?
Nie obchodzi nas, że ty tak myślisz i tak ma być. Tutaj chodzi o zdanie ogółu co jest najodpowiedniejszym kompromisem.
W sprawie ankiety pisałem do Tomi'ego. Odpisał mi, że podesłał pomysł adminowi. Nic nie obiecuję, bo mówił, że z tym jest dużo roboty. Jeżeli nie wejdzie ankieta do końca tygodnia to pewnie jej nie zobaczymy... Musiała by trwać przynajmniej tydzień. A update coraz bliżej..
zły pomysł ochrona powinna być na całej mapie ! i bez tej ochrony dużo noobów w grze jest jagby byłą ochrona to by nie było tyle noobow
masz człowieku 70lvl więc nic nie wiesz o salamandri... uwarzasz że ktoś z hl lvl chce wlaczyć i noobem jest? prosze cię wyjdź i nie wracaj ludzie też chcą powalczyć normalnie więc ta ankieta żeby była na grze i tyle i żeby ludzie z +140lvl tylko głosowali a poco nam głosy małych lvl jak zanim oni tam dojdą to minie zapewnie sporo czasu...
Dobra!!! Niedługo update!!! Decyzja należy do Tomi'ego, ale jestem dobrej myśli, że jednak ochrona będzie zdjęta. Jak ktoś nie chcę walczyć to idzie expić i wraca do miasta (np. Jaskinia Płaczących zjaw-wielu ruchów na dojście z jaskini do ballis nie stracicie) - koniec gadki-szmatki. Przecież z takiego bicia expa bez MF-ów - codziennie te 2,5kk expa - żadnej radości nie ma!!! Jeśli jesteś dobry w ranqu i umiesz rozdawać staty to góra te dwie walki na wysokim lvl (teraz oczywiście) zrekompensują Ci expienie po mapie!!
_________________ Nooby są wśród nas tylko ich nie dostrzegamy
Jest szansa, że to będzie dodane . Dlatego zachęcam każdego, by głosował za usunięciem ochrony ! Mam nadzieje, że duch rywalizacji jeszcze pozostał w przedziale wysokich lv !
Administracja jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa
na ten temat, także prosiłbym o cierpliwość.. Zbliża się
update i dość duże zmiany, póki co jest to tajemnica.
Wybaczcie że zamykam, ale robi się małe spamowisko..