To nie jest offtop. To jest po prostu temat przyklejony i nie należy w jego obowiązku, aby nic w nim nie pisać. Jedyny feler polega na tym, że Storn6 w swoim poście odniósł się do znacznie starszego...
To nie jest offtop. To jest po prostu temat przyklejony i nie należy w jego obowiązku, aby nic w nim nie pisać. Jedyny feler polega na tym, że Storn6 w swoim poście odniósł się do znacznie starszego...
Nie wiem co ma wiek wspólnego...
Po za tym jesteś aż tak naiwny i myślisz że ludzie wpisują swoje prawdziwe dane do profilu ? bo ja np. nie wpisuje. W internecie jestem anonimowy, a kto nie jest ten ma fiku miku na stoliku.
_________________ "Tylko idioci mówią prawdę. Ja jestem inteligentny, więc nie mówię prawdy." — Salvador Dalí
Pan szanowny minek szybciej zamyka tematy, niz zdazy pomyslec... na szczescie zdazyl odeslac mnie tutaj...
Czy kiedy mfo3 wyjdzie na swiat (nie wersja testowa, tylko juz gra udostepniona dla wszystkich) to czy druga wersja gry zostanie calkowicie odstawiona na bok? Przede wszystkim nurtuje mnie pare pytan...
Czy beda ludzie, ktorzy beda pilnowali pozadku (GM)?
Tomi chyba wspominal, ze gra bedzie normalnie funkcjonowac, mniej wiecej tak jak teraz OLD mfo.
Ale na pytania dotyczace GM'ow i turniejow nie znam odpowiedzi.
Idz do tego miejsca koło ballis i zapal pohodnie i przypłynie gostek po ciebie
_________________ Na studiach zawaliłem kilka przedmiotów na egzaminie, mój przyjaciel zdał wszystkie. Dziś on jest inżynierem w Microsofcie. Ja jestem właścicielem Microsoftu. - Bill Gates