Grałem ^^ Miałem kase od Rekina^^ Ale mi się lekko znudziło Takie ciągle szukanie jakiegoś łosia do zabicia itp. Często ludzie blokują drogę^^ trzeba było ruszyć ręką do myszki zeby ich ominąć ;> Nie mój system expienia
Jeden z WAS Powie że MFO Jest lepsze od Margo a, Inny że MARGO jest lepsze od MFO.Każda gra ma swoje + i -. Więc nie wykłucajcie się ale w MFO jest tylko to denne że są te ''kroczki''
Zakład żebyś w jeden dzień nie przeszedł całego MFa ? Połowy by ci się nie udało A tak na serio to wróciłem po paru miesiącach i mam 47 lvl (Paladyn) ,a teraz siedzę na Krogorze , bo trza mi jego set Mam pytanie Shark ,tak w ogóle to jak się licytuje to jeśli ktoś mnie przelicytuje to kasę mi zabiera czy zwraca ? Bo jakoś tak wyszło że raczej kupowałem poprzez kup teraz ,a jak już licytowałem to nikt mnie nie przebijał ;p A coś mi się przypomina że ktoś mi mówił że zabiera ,tyle że to dawno było i nie wiem czy to o Margonem chodziło
Odezwał się ZQ, który niecałe pół roku temu ją wielbił ; D
Perkun jest strasznie nudny, bo są frakcje itp. Ja aktualnie wbijam PH na Affirionie i powoli expię sobie na Zemynce.
Wolfik, nie stój na Krogorze tylko na Tarmusie. Większa szansa na loot + 4 heroiki lecą. O unikatach nie wspomnę
nie wielbiłem, tylko nie miałem w co grać ;>
apdejt był więc ja zostaje przy mfo > margonem ;>
zresztą gram też w urban rivals i dream world na kongregate ;D