Może admni dodadzą jakieś questy (np:5 bossów )Do MFO3 jeszcze daleko a już za 3 miechy dużo graczy sie bedzie nudzić bo już poprzechodzili Upka... Znaczy tak mi sie wydaje
A ja tak myślę czy to naprawdę koniec(szczerze myślałem że fabuła nigdy się nie skończy )chodzi mi o to czy nie będzie żadnych nowych questów i czy nie moglibyście dodać jako kolejny up mikstur życia Lvl 7.
poza tym niedługo solucja i wszystko wyjdzie na jaw
btw. jak chcą sobie popsuć zabawę z gry to niech sobie psują.
Ja przeszedłem prawie całego upa w 90% sam i jestem z siebie dumny ^^ [ nie licząc 1,2 rzeczy ]
A ja tak myślę czy to naprawdę koniec(szczerze myślałem że fabuła nigdy się nie skończy )chodzi mi o to czy nie będzie żadnych nowych questów i czy nie moglibyście dodać jako kolejny up mikstur życia Lvl 7.
Ledwo kilkanaście dni minęło od ostatniej aktualizacji, a już chcecie kolejnej? Do tego wątku wrócimy za jakiś rok, hehe..
Woj Mroku napisał/a:
poza tym niedługo solucja i wszystko wyjdzie na jaw
To "za niedługo", a nie "teraz".
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 05-02-2010, 20:43
Butcher napisał/a:
Lochy? A dokładniej można prosić Bo one małe to nie są...
Po wejściu do Lochy - > Zbiornik Ścieków kierujesz się na wschód (prawo) do schodków, wchodzisz nimi. Następnie idziesz do samego końca "korytarzem" w lewo. Waldek będzie czekał przy pierwszym zaworze.
A ja wiem co można zrobić do fabuły żeby był pretekst do zrobienia miast.natius po torturach jakie mu zadano miał tak wypaczoną psychikę że porwał swoją matkę aby ożywić thanarga
A ja wiem co można zrobić do fabuły żeby był pretekst do zrobienia miast.natius po torturach jakie mu zadano miał tak wypaczoną psychikę że porwał swoją matkę aby ożywić thanarga
Co jak co ale fabuła nie była taka zła w Mfie i nie chciałbym żeby tak miała wyglądać kontynuacja już chyba wolę expić w Kraterze wiedząc, że to już koniec niż ganiać się z Natiusem bo ma skrzywiona psychikę przez tortury ;p
ja nadal czekam na odpowiedź Adminów na kilka pytań bo na 95% jestem pewny że Tomi zagrywał się w takie gry jak Final Fantasy czy Tales of Destiny ;d
H@H@
on matki nie uzyje zeby ozywic tharanga tylko ozywi starsza demona ciemnosci xDDDD
_________________ Ukradli mi Łopadke... / wez sie ogarnij !! / wieczny 13-latek ^^
Porównajmy sobie możliwości zakończenia fabuły. Według mnie zależy ona od [cenzura] i [cenzura]. Skończyłem na Dobry +. Według mnie zależy to od tego:
zły: [cenzura]
zły +: [cenzura]
Dobry: [cenzura]
Dobry +: [cenzura]
To są tylko moje przypuszczenia. Jeżeli ktoś jest pewien, że się mylę niech mnie poprawi.
/myślę ze masz rację lecz zdradzanie fabuły nie jest mile tu widziane..- minek
Edit: Czemu to ocenzurowałeś ? Dałem tylko opis zakończenia fabuły. Nic nie pisało, co, jak i gdzie trzeba zrobić ?
Ostatnio zmieniony przez minek123 06-02-2010, 22:39, w całości zmieniany 2 razy