Pomysl dobry wydaje mi sie ze przyda to sie gracza
pawiik napisał/a:
pokonajom
Chyba pokonaja
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293
Trzej panowie z postów powyżej: tomekz14, pawiik, marus_13
oszczędźcie sobie nawzajem wypominania
stylu pisania w ten sposób,
jest to bowiem zwykły spam.
To pierwsze i ostatnie upomnienie słowne.
_________________ nie działam już aktywnie na scenie MF
Ucz się ucz, bo nauka do potęgi klucz;
a jak będziesz mieć dużo kluczy,
złamiesz wszystkie zabezpieczenia.
Pomysł może być może go nie być ale admin najpierw powinien sie zacząć wypełniając fabułę a nie jakimiś arenami większość graczy dała sobie rade więc wątpie że ona jest konieczna a co do straty dochodu to i tak się ja traci bo co z tego że się sprawdzi zwycięstwo z impem czy innym potworem. Jak na bosach się traci wy tylko ułatwiać byście chcieli może jeszcze zrobić arene z bosami...
Ta... ile graczy już przeszło potworki bez areny? wszyscy około 40 w górę leva i wy też możecie tak jak cała reszta, bo nie wyczyn pokonywać potworki na arenie
aha, i akurat teraz, w nordii zaczęło ci to zawadzać...? to jak doszłeś tutaj?
a jak naprawdę ci trudno daj 50 we atrybut bo to dużo daje a w najgorszym przypadku licz na szczęście tak jak większość (np. ja na lodowcu), bo to nie było by w porządku że zmarnowałem czas (nie tylko ja) na przechodzenie wszystkiego bez areny