OMG. Może zaraz napiszesz, żeby się tu odbywał toto-lotek?? Masz turnieje co miesiąc. Tam też może być ta "rzeźnia" A poza tym (tak jak pisali to poprzednicy) za duże obciążenia serva. NIE
Juz wszyscy zapomnieli o pierwszych loteraiach MFO (bo czym innym
byly walki z pierwsza generacja noob statow?) i kombinujecie, jak tu
namieszac. Zle jest teraz? Jakie z tego beda korzysci? Jakie szanse
bedzie mial na zwyciestwo dobry gracz? A jakie slaby? Takie same,
bo wszystko bedzie zalezec od farta. A MFO nie jest loteria i niech tak
pozostanie..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
tu mnie ścieło. Ja walcze raz na tydzien albo nawet 4 tygodnie i ty mi mówisz o takiej rzeźni?
Na każda walke trzeba sie odpowiednio przygotować i najmniejszy błąd moze decydowac o wyniku walki.
Temat zbedny i tylko pogorszyłby sytuacje w MFO.
Podsumowujac... podpisuje sie pod tym co napisał Sin
Autor tematu pomylil chyba gry. Przypominam, iz My Fantasy jest gra typu cRPG, a konkretniej MMORPG. A typowa rzeznia to gry w stylu hack&slash.
I w jednym i drugim rodzaju gier cele glowne i poboczne sa nieco inne.
Turnieje sa wystarczajaco zawalone walkami. I mozna na tych turniejach wygrac i przegrac, zyskac i stracic. I gracz ktory wygrywa, zazwyczaj zbiera cala smietanke
Zastanawia mnie co by bylo, jakby moja postac czy IGLa wpadla na taka rzeznie. Ciekawe, czy Autor tematu nadal by sie z takiej rzezni cieszyl....
_________________ Zdarza się, że chorąży wieje w przeciwną stronę niż sztandar S. Lec
Kombinuje jak ozywic gre, teraz jest tak, ze im wyzej z lvl tym nudniej.
ADIHC1 napisał/a:
Jakie z tego beda korzysci?.
Zabawa
ADIHC1 napisał/a:
Jakie szanse
pozostanie..
A moze mialby by wieksze szanse hybrydy z duza obrona i mocnym hitem? Nie wiesz.
Zyga napisał/a:
:shock: tu mnie ścieło. Ja walcze raz na tydzien albo nawet 4 tygodnie i ty mi mówisz o takiej rzeźni?
Gratuluje, jedna walka na 4 tygodnie, a przez reszte czasu po prostu lazisz po mapie i expisz gemy, co za exytujace zajecie to o to chodzi w tej grze i tak to ma wygladac ?
Zyga napisał/a:
Temat zbedny i tylko pogorszyłby sytuacje w MFO.
W jaki sposob to pogroszy sytuacje w grze ??
Zahir napisał/a:
Zastanawia mnie co by bylo, jakby moja postac czy IGLa wpadla na taka rzeznie. Ciekawe, czy Autor tematu nadal by sie z takiej rzezni cieszyl....
A mnie zastanawia co ma powiedziec koles na 141lvl jak trafia na wasze postacie w turnieju?
Jakie szanse
pozostanie..
A moze mialby by wieksze szanse hybrydy z duza obrona i mocnym hitem? Nie wiesz.
To co niby na Twoja rzeznie wieksze lvl-e maja zrobic sobie resa i przerobic sie tak, zeby mniejsze lvl-e mogly sobie w nich bic? Przeciez jak chcesz to mozesz wyzwac wieksze lvl-e na walki T vs T.
WarMag napisał/a:
Zyga napisał/a:
:shock: tu mnie ścieło. Ja walcze raz na tydzien albo nawet 4 tygodnie i ty mi mówisz o takiej rzeźni?
Gratuluje, jedna walka na 4 tygodnie, a przez reszte czasu po prostu lazisz po mapie i expisz gemy, co za exytujace zajecie to o to chodzi w tej grze i tak to ma wygladac ?
Kazdy robi to co lubi. Jednych ekscytuje to, innych tamto.
Zahir napisał/a:
A mnie zastanawia co ma powiedziec koles na 141lvl jak trafia na wasze postacie w turnieju?[/quote] To niech nie trafia. Chcialbym zauwazyc, ze mowimy o "rzezni" a nie o turnieju. Jesli chcesz cos zmienic w turniejach - np. zalozyc nowa grupe, to prosze bardzo. Mysle, ze to temat otwarty, ale ten temat nie dotyczy turnieju.
_________________ Zdarza się, że chorąży wieje w przeciwną stronę niż sztandar S. Lec
Bo ty jestes taki mocny,a prawdy nie znasz
jakbys chcial wiedziec,na levelu Zygi 1 osoba na tydzien zdecyduje sie walczyc,a reszta sie boi...
Zatkalo?
Jestem na NIE z ta rzeznia
To co niby na Twoja rzeznie wieksze lvl-e maja zrobic sobie resa i przerobic sie tak, zeby mniejsze lvl-e mogly sobie w nich bic?
Nie, pisalem ze bylby ograniczenia lewelowe, czyli grupy, w kazdym miescie np. devos od 30 do 50lv, nordia od 51 do 70 itd.
Zahir napisał/a:
To niech nie trafia. Chcialbym zauwazyc, ze mowimy o "rzezni" a nie o turnieju. Jesli chcesz cos zmienic w turniejach - np. zalozyc nowa grupe, to prosze bardzo. Mysle, ze to temat otwarty, ale ten temat nie dotyczy turnieju.
Pisales o turnieju, ja tylko zastosowalem Twoj tok myslenia.
Drain napisał/a:
Bo ty jestes taki mocny,a prawdy nie znasz
jakbys chcial wiedziec,na levelu Zygi 1 osoba na tydzien zdecyduje sie walczyc,a reszta sie boi...
Zatkalo?
Jestem na NIE z ta rzeznia
---
Domyslam sie jak to wyglada na takim lvl.
I ten pomysl byl by wlasnie urozmaiceniem, oderwaniem o nudy(powtarzam sie)
Zatkalo?
Co to za przyjemnośc ?
Jeżeli jak wcześniej napisałeś losowało by się np. 10 vs 10 to przecież jakby zwiększona walka teamowa.
Do tego większość graczy z rankiem np. 5 tyś wzwyż nie brałaby udziału bo np. po co przegrać z graczem mającym rank 100.
Jest wiele gier z rzeźnią...jak jest ok.1000 graczy to już wyskakują błędy a co jeżeli 1000 graczy naraz by walczyło... bez sensu i co nawet uleczyc sie nie idzie??