Myślę, że Szymon Majewski to totalne błaznerstwo...
Wojewódzki ma znacznie ciekawsze Show.
_________________ Większość Ludzi sądzi, że BSD to substancja psychotropowa, Fedora to rodzaj nawozu azotowego, zaś OpenOffice to anarchistyczna organizacja założona przez urzędników średniego szczebla...
Wojewódzki.Kiedyś obydwu oglądałem,teraz czasem pod koniec Majewskiego włącze by zerknąć co tam w rozmowach w tłoku.Wojewódzkiego co tydzień oglądam.Idzie się pośmiać ale nie jedzie jakoś specjalnie po kimś.Rozwalił mnie tym co powiedział podczas "seksafery"
Wojewódzki napisał/a:
Nareszcie Samoobrona zrobiła coś co ma ręce i nogi
Wojewódzki - niesamowicie śmieszne show zwłaszcza jak zaprasza takich świrów np. zespół "apteka". Najlepiej jak go goście mają gdzieś. Potrafi nieźle zbechać. ( najlepszy tekst u niego "ta pani w fiacie lubi mieć kloca na klacie )
Majewski - może nie śmieszne show ale fajnie jest podzielone np. uwielbiam "końca nie widać" albo "rozmowy w tłoku"
Inaczej dla mnie obaj są the best
_________________ Naruto Fan. Naruto Rox. Naruto RlZ
s1-Sepulcher, s2-Fleche, s3-Raikiri/Fortesque
Ja osobiście bardziej lubie show Wojewódzkiego. Jak napisali poprzednicy jest w nim mniej reżyserki, co mi się bardzo podoba. Wojewódzki często zadaje trudne pytania, a zaproszeni muszą z tego wybrnąć, co nieraz im nie wychodzi. U Szymona podoba mi się "końca nie widać" i "rozmowy w tłoku". Ogólnie lubie chumor jaki przdstawiają oboje, więc oglądam i Szymka, i Kube.
Kuba Wojewódzki jest zdecydowanie lepszy... Pan Majewski potrafi sie tylko wydurniać na ekranie i opowiadać mało ciekawe żarty, które bawią tylko publiczność w studiu (Bo im za to płacą :] mało, bo mało ale płacą). Wojewódzki ma "inteligentny" dowcip, który jak słyszę to odrazu robi się weselej Poza tym miałem okazję poznać Kubę osobiście i wiem, że "idiotę" (jak niektórzy mówią) udaję tylko w swoim studiu.