Nieee no nikt tu nie mówi o kieszeniach postaraj się być przez 5 minut poważny co? Artefakt możemy trzymać gdziekolwiek... zresztą nie jest to zbytnio ważne, po prostu żeby BYŁ urozmaicał eq który według mnie na niższych levelach jest bardzo ubogi
Nick: gizmo1231
Wysłany: 11-06-2007, 17:25
obojetnie mowisz...a gdzie normalni ludzie moga trzymac karty??pod chełmem??w rece??gdzie byłoby miejsce na miecz??pod zbroją??w butach??od kostek stopy by cie bolały w rekawicach??
_________________ elo, jak by co to mam nicka gizmo1231 pozdro :1: :2: :500: :501:
Niee no pan Czepialski sie znalazł a gdzie trzymasz 15mln jak masz tyle??? zastanawiales sie kiedys nad tym? one poprostu SĄ. i czemu nie mialo by byc tak samo z artefaktami?
Do zdobycia
w questach, badz jako nagrody w turniejach (tych oficjalnych)..
TO mi się podoba. Podobno w oldzie za pierwsze miejsce w turnieju dostawało się jakiś wypasiony eq (niech mnie ktoś poprawi jak się mylę, ale to był podobno miecz mocy).
Za każdym razem inny artefakt i oczywiście różny dla każdej grupy - to chyba nie problem wymyślić co miesiąc 10 artefaktów (bo tyle mamy grup). Z ich mocą bym nie przesadzał, ale żeby coś tam dawały...
Co do zdobywania podczas questów dodatkowych to jestem przeciw - artefakty powinny być rzadkością, a tak to 80% by je miało.
TO mi się podoba. Podobno w oldzie za pierwsze miejsce w turnieju dostawało się jakiś wypasiony eq (niech mnie ktoś poprawi jak się mylę, ale to był podobno miecz mocy).
Za każdym razem inny artefakt i oczywiście różny dla każdej grupy - to chyba nie problem wymyślić co miesiąc 10 artefaktów (bo tyle mamy grup). Z ich mocą bym nie przesadzał, ale żeby coś tam dawały...
Co do zdobywania podczas questów dodatkowych to jestem przeciw - artefakty powinny być rzadkością, a tak to 80% by je miało.
Było to bodajże tylko w jednym turnieju i tylko w najwyższej grupie.
Jednak wtedy taka nagroda nie miała sensu z powodu braku targu, więc wycofana to.
Teraz mogłoby się to sprawdzić. Tylko jak sam powiedziałeś ,powinny być tylko troszkę mocniejsze od podstawowych broni.
Przed marcowym updatem b-rękawiczki były takim artefaktem ^^"
Pomysł ciekawy i nie stwarza za dużych problemów w wykonaniu.
Nom i to jest tez sposob dla dobrych graczy(wygrywajacych turniej) na zarobek jasli bedzie ich b.malo to cena na targu bedzie bardzo wysoka jak ktos nie bedzie chcial Artefaktu... Zawsze moze sprzedac i zyskac droszke dodatkowej gotówki
hmm.. pomysl nie najgorszy... czytalem wczesniejsze posty.. i mogloby byc tak.. ze dany artefafkt.. w danej grupie.. moznaby dostawac po zdobyciu np 3 zlotych medali w turniejach... i taka nagroda bylaby jednorazowa... raz dostajesz i wiecej nie bedzie.. a bylby ten artefakt bardzo zadki..... gdyz nie kazdemu moze sie udac zajac pierwsze miejsce w turnieju