1. Czy w prawdziwym życiu traci się doś. NIE
2. Czy w innych grach tracimy doświadczenie. A skąd
3. To jest też dołujące: Masz 100 exp do następnego doświadczenia a zaatakuje cię ktoś i po tobie i musisz od nowa bo strqaciłeś 10 000 doś.
Dokładnie ten pomysł jest chory:
1. To nie jest prawdziwe życie tylko gra
2. To nie jest typowa daremna gra tylko MFO
3. Jak przegrasz walke, następną możesz wygrac, to że nie umiesz w to grac i co chwile przegrywasz to twoja sprawa nie graj albo sie naucz, walki bez expa, puknij sie ja mam 86 lvl i 1 lvl zdobede w 5 walk a na ruchach: 2 serie ruchów lub 3 i mam lvl ale ile sie ładują te ruchy, gdyby nie było walk o expa przestałbym w to grac jak zapewne większośc graczy,
np: ruchy ładują mi sie ok. 17h czyli 17x2=34 34h robic 1 lvl a za walki moge zrobic w 5 minut, zagraj se koileś lepiej w chińczyka i nie masz co mażyc że admin to wprowadzi
1. Jeżeli myślisz że MFO to real.... to idź zawalczyć z Rapsem Zaraz.... to mało powiedziane! NAJPIERW GO ZNAJDŹ NA ZIEMI !
2.W jednej grze tracimy EXPA. Między innymi, Metin 2 w drugiej wiosce i gdzie indziej ^^. Tak czy siak... nie tracimy expa w innych grach.
3.No to nabij te 10.000 EXPA. Ja już na 45 tracę często 6353.
JEszcze nie spotkałem się z gra w której się nie traci expa
Ja spotkalem np.World of warcraft , wymienic wiecej gier?
A co do tematu , to pomysl totalnie glupi , nikt by sie nie bal walczyc , przekazywanie doswiadczenia , ciagle by atakowal padl by 10razy a potem wygral raz i jest na plus
Najsławniejsze tytuły w których tracisz doświadczenie po zgonie.
Jestem zdecydowanie na NIE, bo MFO to gra, która stara się promować graczy dobrych a nie graczy pozbawionych życia realnego, którzy chcą tylko mieć wszystko najlepsze, najszybciej i bez ryzyka. Chcesz gry, gdzie nie traci się expa, to proponuję sapera, klikasz do bólu i nic nie tracisz.
Takie pomysły tylko świadczą o mentalności młodych ludzi.
Boshe dzieci... (tak się tylko wysłowiłem ) skończcie ten temat... Widać, że czytacie tylko 1 post bo w kółko wałkujecie to samo..., a MichuL(dobrze?;>) też coś prosił .