To równie dobrze można nosić 2 miecze o tej samej mocy w obu dłoniach, oczywiście na NIE
_________________ Noob może wygrać z tobą ale nigdy nie będzie od ciebie bardziej wartościowy
Shakal [Usunięty]
Wysłany: 16-08-2007, 09:53
Co do 2 pierscieni to wez se kij i bij sie po glowie tak dlugo az spuchnie lub wypadna z niej glupie pomysly a moze jeszcze zrobic co tydzien free res ??
Pomysl kilka razy zanim cos napiszesz
załoze se 5 pierścieni many i 5 kościanych i bede mistrzu - niee gra by była o wiele za prosta wystarczy jeden i już a poza tym niewygodnie by było walczyc z 10 pierścieniami na rece
Nie, nie będziesz mistrzem, bo przecież każdy będzie miał taką możliwość. Jesteście dobijający z tym "założe se 5 pierścieni wity i będe najlepszy" - przecież ktoś inny może se założyć 5 pierścieni siły i co też będzie niezwyciężony?? Szanse będą równe, poprostu więcej bajerków, a to umila gre, na TAAAAK
A i ktoś tu coś pisał o 10?? Mi sie wydaje że tylko o 2. A propo 10 palców u rąk, to czemu tylko 10 pierścieni?? Przecież na palca może wejść do 5 pierścieni, czyli 50, pomyślcie co piszecie, on pisał o 2, na TAAAK jeszcze raz!
taa albo inne palce u tej samej ręki Ale to było by bez sensu dla 100+ Mag zakłada na woja Leona i Speeda a woj to samo...
przeciez jest tyle pierscieni, można probowac rozne kombinacje np:
robie staty na speereda: zakladam pierscień kosciany x2
robie staty na hitlera: 2 magi piersicenia albo dla wojow 2 wojow pierscinie
na szczesciarza: 1 kościany, 1 zwinności
i wiele innych kombinacji, bylo by mniej remisow bo bylo by wiecej kombinaji z ina , eq, i statami, jak najbardziej tak
Mi się ten pomysł nie podoba.
1 pierścień wystarczy.
Zaraz pojawią się propozycje, żeby mieć 2 miecze, 2 różdżki itp
A może zróbmy 20 pierścieni? Przecież człowiek ma też palce u nóg!
Według mnie byłoby za latwo ... i tak jest mały wybór pierścieni.
Gdy każdy będzie mógł nosić 2 lub więcej wszyscy będą nosili takie same ringi = plaga remisów.
Pomysł podobny do tych o amuletach, spodniach, majtkach itp ... jest 1 pierścien i tak zostanie