Sorki ze sie wtracam ale mozna by było zrobic to np. w Folhord i to by ni były potrzebne żadne surowce tylko tak jak modlenie tylko że na ruchy bo na kase się nie opłaca koleś ma full kasy i ma tego najwięcej....
racje, zrobcie bossa ktorego funreal zlac nie bedzie umial
a sry juz taki jest. wyobrazacie sobie jak babcia regina daje wciry funrealowi
[ Dodano: 14-06-2008, 20:00 ]
kiepskie pomysly sry, jak zamalo rozbudowane dla ciebie to se graj w gry typu margorem (czy jak to sie pisalo) lyub tibie , grafika podbna wiec bedziesz w "domu" xd
Sorki ze sie wtracam ale mozna by było zrobic to np. w Folhord i to by ni były potrzebne żadne surowce tylko tak jak modlenie tylko że na ruchy bo na kase się nie opłaca koleś ma full kasy i ma tego najwięcej....
Dobrze budujesz zdania jak na 14 lat (prawie nic nie zrozumiałem)
MF ma swoją fabułę. To nie jest Tibia czy inny shit.
Pomysł zbędny (chociaż mało zrozumiałem).
ja dzis dla rozrywki przybylem z nowego kontynetu i udałem sie do pierwszych 4 miast tam wywalilem prawie 500 ruchow scigajac jakies czaszki i inny syf zabilem kolo 50
tak ze pomysl z tym zeby zrobic jakąś nowa forme rozrywki jest calkiem niezly
ale takie labolatorium tez by sie nie sprawdzilo chyba ze admin zrobiłby gigantycznego up'a i wprowadzil ulepszanie broni w tedy by to mialo sens
bo jak nie to co zrobie se np. "szpade" na ch** mi ona bo mam 150 lev ale se zrobie i przyszpanuje na miescie ...
Kakashi_Hatake, chodzi o to, że produkujesz coś i możesz sprzedać ^^. Poza tym może akurat trafi się coś ciekawego? Są niektóre itemki w MFO bardzo rzadkie, choć nie muszą być w cale na high level. Np. Weź sobie zobacz po ile chodzi kościany pierścień... Nawet high-levele go nie sprzedają...
Kakashi_Hatake, chodzi o to, że produkujesz coś i możesz sprzedać ^^. Poza tym może akurat trafi się coś ciekawego? Są niektóre itemki w MFO bardzo rzadkie, choć nie muszą być w cale na high level. Np. Weź sobie zobacz po ile chodzi kościany pierścień... Nawet high-levele go nie sprzedają...
kopia jak z wielu gier na przyklad Myth war. jestem na nie. Brakuje wam rozrywki to poczytaj ksiazke... poczekajcie w koncu na upka bo wam sie juz na prawde nudzi
ta oczywiscie wszyscy sie mnie przyczepili standardowo
ja nie nazekam na brak zajec robie sobie polowania na czaszki szmugluje towar do niskich miast itp ale chodz mi o to ze przydała by sie taka jakas nowa rzecz w tej grze. tak samo jak kiedys wprowadzili nowośc ze w folhord jest rynek czego w innych miastach nie spotkasz.
a tak tak w ogole to wszyscy by chcieli czesciej up'a
kopia jak z wielu gier na przyklad Myth war. jestem na nie. Brakuje wam rozrywki to poczytaj ksiazke... poczekajcie w koncu na upka bo wam sie juz na prawde nudzi
Właściwie to taki High Level może się zająć handlem i mieć z tego pewne profity, więc wcale nie musi się nudzić. Do takich "prac" mam mieszane uczucia... wydaje się to trochę naciągane (cokolwiek to znaczy ).
zając handlem
powiec mi czym ja mam handlowac majac 150 lev i 130kk kasy?? mikstury 2 hp bede szmuglował z eliard do urkaden czy jeszcze cos innego ?? ile ja na tym zarobie 1kk kasy za 20 tys miksturek ?? a moze bede jak poj**** zasuwał i zbierał łuski togo czegos których nikt nie chce ale to przecierz swietny biznes wywal 500 ruchow i masz 1 łuske (dobra dobra 2)
jak według ciebie mam zarabiac ?? poza oczywistym eksportem gemów 4 i reszty eq z Balis
(tak robi jeszcze z 50 innych graczy)
(i nie pisz mi ze moge se jakas wypas zbroje sprzedac bo co z tego ze sprzedam anielska zbroje za 80kk jak nie bede sie mial w co ubrać ??)
leveluje gm (jak ty to mowisz) i to nic nie daje bo majac 547 ruchow w balis na nabicie Gema 4 na lev 5 trzeba nie przesadzając jakies 3 tygodnie i jestes na takim gm jakies 3-4 kk do przodu
Pomysł jest rewelacyjny tylko pod 1 względem......
Pokazuje ze gra nie jest w stanie zatrzymać ludzi którzy tak naprawdę sie nią interesują
Osobiście jestem 100+ lv (gram 10min -20min ) dziennie a już mnie to nudzi na wysokim lv
W grze brakuje dodatkowego celu bardzo trudnego do osiągnięcia (pomijając arenę w fohlroad)
te zajęcie musiało by sie opierać nie na wysokości naszego lv[ ponieważ zanudzimy sie probując go wbić ] ale na naszych decyzjach, różnych operacjach (bo zbieranie miksów 5lv nawet dla kasy której już nie potrzebujesz jest naprawdę nudne , ciągle targowanie tez jest nudne)
Pomysł z laboratorium jest bardzo ekonomiczny ze względu na nadmiar kasy który produkują 100+ , wprowadził by może nowy przedmiot (przecież tylko nieliczni mogli by go "wytworzyć",w fabule zdobywają)
Postawienie takiego choćby sprzedawcy co by w fohlroad było genialnym pomysłem tylko szkoda ze można było go spotkać dość szybko po upie a nie na samym końcu