No to zrobić tak,żeby można było atakować tak jak jest teraz i gdy sie atakuje slabszego gracza to nie dostanie sie czachy.Wkońcu jak można atakowac slabsze lvl to tak powinno byc,ale bez mozliwosci dostania czachy
Jak chcesz noobować to musisz za to odpokutować. Właśnie czachą się pokutuje. Zawsze po pierwszym razie kiedy zaatakujesz słabszy poziom nie dostaniesz jeszcze czaszki. To jest takie ostrzeżenie jakby. Po następnym (chyba) masz czachę i koniec. Po to wprowadzono czaszki aby dostać nauczkę za atakowanie nierównych sobie.
Ojej z tymi czachami to już na serio się nudne robi, po prostu one są będą i już nawet jeśli teraz zaatakowany nic nie traci to traci przynajmniej złoto i czas ochrony ma włączony na 60 min a to spora strata bo raczej eliminuje możliwość dalszej ciekawej rozgrywki
no no Marcin piękna propozycja ;] bardzo mi się podoba -> ale to chyba lepiej by było w osobnym temacie utworzyć :)
Podoba mi się z 2 prostych powodów:
1) przy atakowaniu niższych po prostu wyskakuje komunikat -> i to jest fajne
2) zawsze tam jakieś utrudnienie dla czach bo muszą zawsze kliknąć jeszcze na 'atakuj' a w tym czasie już je ktoś sciągnie ;]
To najlepiej zrobic ze wyszy level nie moze zatakowac nizszego!!
Ale czemu (pytam) ? skoro można znaleźć prostszy sposób ?
Prościej mi byłoby odpowiedzieć na twoją wypowiedź kiedy podawałbyś argumenty do swoich wypowiedzi ... czemu tak i dlaczego ?