Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 26-06-2008, 15:45
Na nie ,bo jakbym stal se na mapie ,a jakies noobki by na mnie polowaly i do sekundy mialyby wiedziac kiedy mam kiniec prota . Za duzo do stracenia mam wtedy i za malo do zdobycia .
Pomysł na nie, ale łsbaego neta się nie czepiajcie... Jestem pewien że wiele osób gra w tą grę tylk odlatego, że inne gry strasznie zamulają... Nie to co MFO. ;P Jak macie takiego extra neta to idźta w Tibie grać
Profesja: Mag
Nick: L M
Level: 154
Świat: 3
Wysłany: 26-06-2008, 17:31
Ja jestem na tak ..:) Ułatwioło by to gre..
"Na nie ,bo jakbym stal se na mapie ,a jakies noobki by na mnie polowaly i do sekundy mialyby wiedziac kiedy mam kiniec prota . Za duzo do stracenia mam wtedy i za malo do zdobycia ."
Czyli jestes jednym z tych graczy co mnie lekko mowiac "wkurzaja" i boja sie walczyc ...Tylko po miescie sie kitraja ehh..Ta gra chyba jest stworzona po to aby ze soba rywalizowac a nie unikac tej rywalizacji
Level: 224
Wysłany: 27-06-2008, 09:52
L M napisał/a:
Czyli jestes jednym z tych graczy co mnie lekko mowiac "wkurzaja" i boja sie walczyc ...Tylko po miescie sie kitraja ehh..Ta gra chyba jest stworzona po to aby ze soba rywalizowac a nie unikac tej rywalizacji
Akurat ja mam tak ,ze dla mnie to by szkodzilo ,bo jak stoje przed miastem ,to na mnie poluja ,ale nie wiedza kiedy dokladnie mi sie skonczy prot ,a tak to jakis anty wyskoczy na sekunde przed i padne i se pojdze tam z 200 ranq , a na s3 na 18 levelu to jest dosc ciezko odrobic to zdobywajac po 10 - 20 ranq za gracza.
Jak chcesz wiedziec kiedy sie prot komys skonczy ,to kup se stoper lub sobie licz (12:00:13 - wbity level , wiec policzysz se ,ze o 12:02:13 bedzie koniec prota)
Nick: Alcadeias
Level: 100
Wysłany: 27-06-2008, 13:23
Daniero napisał/a:
Na nie ,bo jakbym stal se na mapie ,a jakies noobki by na mnie polowaly i do sekundy mialyby wiedziac kiedy mam kiniec prota . Za duzo do stracenia mam wtedy i za malo do zdobycia .
To wtedy dodać też dla tych którzy mają prota naliczanie sekundowe.
Dlaczego nie....ale to było by tak jak karczma nikt by nie mógł cię w kasynie atakować...można by było w kolejnym uptade jakijś quest dołączyć.
[ Dodano: 29-06-2008, 13:31 ]
yyy sory pomyliłem tematy A TAK WOGóLE TO JESTEM NA NIE...TO JEST BEZ SENSU JEśLI CHCESZ WALCZYć UMAWIACIE SIę NA WLAKE A NIE żE GO GONICIE