Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 11-04-2009, 16:57
Niezły pomysł moim zdaniem nawet ( to nie przez to że gram wojem ) broń może być taka:
Np. rapier
sloty(5) *****
poziom 52
obrażenia 1177
atak + 401
to może być tak:
rapier
sloty(5) *****
poziom 52
obrażenia 1177 + 50 obrażeń zadanych od boga ziemi (hadesa)
atak + 401 + 10 obrażeń od trucizny
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .
Profesja: Wojownik
Nick: Robin
Level: 51
Wysłany: 12-04-2009, 12:41
nie, nie, pomysł jest do niczego. przecież to logiczne, że nawet gdyby ten mag był silniejszy to wojownik ma inne atrybuty.. gdyby to było tak zrobione to by byli sami magowie..
_________________ Śmierć jednostki to tragedia - milion zabitych to tylko statystyka. - Józef Stalin
Wsumie to z Atakiem to racja:
Wojownicy ze swoich ataków fizycznych mogą walić w nieskończoność natomiast my Magowie do skończenia się mikstur many i naszego MP.
Chociarz WOJOWNICY nie załamujcie się. Niezapominajcie, że chodź jesteście Wojownikami GEM możecie sobie kupić w mieście lubn na targu wygrać i go uaktywnić. Pamiętam moje stare konto... Byłem wojownikiem ale waliłem z Ognia 1.
Jestem na NIE.Wcale wojownicy nie są tacy słabi jak mówisz bo mogą walić ile chcą, poza tym mają jeszcze trafienia krytyczne których magowie nie mogą stosować, natomiast magowie muszą często pić mikstury many żeby móc atakować.Moim zdaniem profesji już nie można bardziej wyrównać.Najlepiej zostawić tak jak jest.
Pomysł jest śmieszny, ot co. Przecież każdy gracz wie, że broń dla maga to ściema, obrażenia z tej broni nic nie dają, tam liczy się tylko atak
Mag nie ma lepiej od wojownika i każdy to wie, kto pograł w tą grę dłużej niż 2 miesiące i doszedł dalej niż do Eliar
Na nie