Ja nie lubię n00b statow
Raz zrobiłem konto n00bstata i ledwo co zdobyłem 300 rank
Zdajesz sobie sprawę, że Crypton zakładając ten temat miał na myśli zupełnie inną odmianę tzw. noobstatów? Nie mogłeś sobie zrobić takiej postaci, bo tamta generacja wymarła już dawno temu. Temat powstał w celu uświadomienia graczom, że kiedyś było jeszcze gorzej, a nie po to, żeby użalać się nad sobą.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
ja niestety pamiętam te czasy kiedy zrobiłem resa na te ów noobstaty i weszła zmiana w związku z "pierwszy cios zawsze trafia" .. uu to bolało ale wali które podaliście są the best =]
Daniero, to chyba tylko na bossy bo w walce PvP nie opłaca się tego dawać ;P
Szkoda, że nie takiego tematu o rozkmnie co i jak kiedyś było, jak to gracze na poziomie 10 atakowali lodem 2 ;O i takie tam ;DD to były czasy ;P
to bylo bez sensu atakowanie lodem 2 tak jak uzywanie lv2 lv3 i 4 np na 5lev a co do noobstatow to ciekawe walki bardzo smiesznie wygladaja i mysle ze fajnie sie na nich graja szkoda ze wczesniej nie zaczalem grac w mfo ^^