Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:37
Mini-sklep
Autor Wiadomość
Lucypher 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Nienormalny
Level: 53
Świat: 3
Wysłany: 23-01-2009, 13:52   

Tesciowa napisał/a:
chodzi o to że każdy gracz w logach albo w profilu przycisk "sklep" i tam będzie spis czym handluje ! nie żaden Metin2 bo w to nigdy nie grałem i nie będe ! chodzi mi o to żeby było normalnie 3 aukcje tylko żeby był spis, albo chociaż w szukajce na targu można wpisać numer aukcji albo nick gracza ! to ułatwi szukanie, bo nie którzy wpisują czym handlują w prezce, ale jak ja chce to akurat kupić to jest to żmudne szukanie w 150 aukcji z tym samym itemem... ale jak widać nikt nie chce ulepszenia grywalności...

NA poczatku tego jakze bezsensownego tematu napisales cos zupelnie innego. wiec nie zmieniaj teraz zdania. dla mnie to i tak jes tbez sensu. nastepnym razem zakladajac temat opisuj swoja propozycje bardzo szczegolowo i przejzyscie.

EdwinOdesseiron 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Edwin
Level: 145
Wysłany: 23-01-2009, 16:12   

Tesciowa napisał/a:
jak ja chce to akurat kupić to jest to żmudne szukanie w 150 aukcji z tym samym itemem...

Masz 150 aukcji na targu i musisz kupić od tego jedynego gracza? Pachnie przekrętem ...

Czy teraz chodzi Ci o to, żebyś nie musiał wystawiać aukcji, tylko trzymać je w tej zakładce Sklep i czekać aż się chętni znajdą? Bo nadal mętnie jest napisane...

Lucypher 
Użytkownik

Wysłany: 24-01-2009, 02:37   

Edwin nie sadze zeby sie oplacalo z nim dyskutowac. ten koles sam nie wie co chce i zaraz cos na poczekani uwymysli. i pewnie kazdy kolejny pomysl z jego strony bedzie coraz gorszy...

Tesciowa 
Użytkownik

Nick: Tesciowa
Level: 65
Wysłany: 24-01-2009, 17:10   

nie chodzi o wystawienie 150 itemów !!!!!!

chodzi o to że jest np. Huraganowa Laska i jest np. 150 takich lasek wystawionych... a ktoś może upatrzył sobie jednego handlarza który kto właśnie wystawił i nadal bd 3 w jednym mieście :P ale widać że ci gracze nie chcą sobie ulepszyć gry :/ Nie przyznaje sie do tej gry

Lucypher 
Użytkownik

Wysłany: 24-01-2009, 17:41   

Tesciowa napisał/a:
chodzi o to że jest np. Huraganowa Laska i jest np. 150 takich lasek wystawionych... a ktoś może upatrzył sobie jednego handlarza który kto właśnie wystawił i nadal bd 3 w jednym mieście ale widać że ci gracze nie chcą sobie ulepszyć gry Nie przyznaje sie do tej gry

To usun konto na forum i na mfo. odciazysz serwer.... a tak poza ten twoj caly pomysl tak jak to powiedzial edwin smierdzi przekretami.... chcesz kupic bron? kupujesz pierwsza leksza i najtansza....

PhysX 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 25-01-2009, 19:18   

Bez sensu pomysł kto by chciał bawić się w handlarz ta gra służy do normalnego grania (expienia,odkrywania questów,itd.),a nie żeby bawić się w market

EdwinOdesseiron 
Użytkownik

Nick: Edwin
Level: 145
Wysłany: 25-01-2009, 21:07   

PhysX napisał/a:
Bez sensu pomysł kto by chciał bawić się w handlarz ta gra służy do normalnego grania (expienia,odkrywania questów,itd.),a nie żeby bawić się w market

Ale bocisz ... Jak cię stłucze ktoś (a stłucze nieraz) i nie będziesz wiedział dlaczego miał taką przewagę nad tobą ... to zapewne on się bawił w market a ty nie ;] zresztą nie masz nawet 8 lvl jak podałeś więc nie atakuj ludzi, którzy w to umieją grać w przeciwieństwie do ciebie...

Targ jest na pewno ważny ... jednak w tym momencie nie widzę w nim jakichś poważnych braków, a już na pewno nic nie wnosi ta propozycja. Jedno co bym chciał zaproponować, to możliwość obserwacji aukcji na innym kontynencie niż się aktualnie jest - czemu to niemożliwe?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi