Shark to jest idiotyczny temat bo w końcu kto normalny się pomyli??
To tak jak by pomylić TAK i NIE ;\
Co jest w tym idiotycznego ?
Skoro obie usługi kosztują tyle samo i leżą obok siebie to można łatwo się pomylić,
a jak się pomylimy to nie wiemy, że to zrobiliśmy . Dlaczego ?
Bo nie wyświetla się co to za usługa
Jeśli ktoś wie w co klika to szanse na omyłkowe kliknięcie są wręcz zerowe, około 20 razy resetowałem staty i ani razu nie zdarzyło mi się omyłkowo wybrać zmiany nicka >.<
Więc pomysł z "wstecz" zbędny, ponieważ wystarczy być ostrożnym i problemu nie ma.
Jeśli chodzi o dopracowanie komunikatu to jak najbardziej na tak, bo zawsze jak by ktoś chciał może się upewnić jaką usługę wykupuje ^^,
mi osobiscie nigdy sie cos takiego nie zdazylo, pozatym jak ktos juz jak najszybciej chce zresetowac i sie poyli, to taki komunikat tez mu nic nie da. kliknie szybko "TAK' i na to samo wyjdzie...
No, ale zawsze to jakieś zabezpieczenie, bo dotychczas nie wiemy w co klikamy
kiedy pojawia się taki komunikat . A jakby to weszło wina leżała by tylko po stronie gracza,
bo teraz leży połowa na graczu (złe kliknięcie) i połowa na adminie (komunikat jest do niczego) .
Można też przynajmniej zmienić położenie usług, żeby te za 35 MF nie "leżały" obok siebie
Nie ma tu winy administracji, to nie Ona za Ciebie klika myszką, trzeba się nie podniecać i powoli wszystko robić. Może jeszcze ma grać muzyczka a następnie głos oznajmia - "Uwaga Uwaga. Wybrałeś usługę zmiany nicka", albo musisz przepisać z obrazka kod "Zmiana nicka"??
albo musisz przepisać z obrazka kod "Zmiana nicka"??
Hehe, dobry pomysł ^^ Przy okazji fajny avek, gdzie znalazłeś ?
Wariat napisał/a:
Nie ma tu winy administracji, to nie Ona za Ciebie klika myszką, trzeba się nie podniecać i powoli wszystko robić.
No, ale skoro to leży obok siebie to można mieć missclicka prawda ?
Sam na Wariaciku miałeś kilka porażek i to nie była kwestia stat, ale nieuwagi
I myślę, że dodanie czegoś takiego do komunikatu lub przynajmniej poprzestawianie
tych usług nie jest pracochłonne, a ustrzeże "podnieconych" od wpadek
@down
Ja takiej pomyłki nigdy nie miałem ;>
Ostatnio zmieniony przez Shark 02-11-2009, 14:46, w całości zmieniany 3 razy
Co prawdą to prawda, nie tylko Ty na ADHD cierpisz Ale ja się nie żalę, bo wiem że to moja wina a nie twórców gry. Poza tym wiesz dobrze, że moim zdaniem tego typu bajery są ostatnią rzeczą o którą trzeba walczyć przy obecnej ilości zmian wprowadzanych do gry Tyle z mojej strony
Heh to Ci powiem Zeszyt, najlepiej 64 kartkowy, ołówek i gumka, 40 postaci na s3 i można na prawdę do ciekawych wniosków dojść
Cytat:
Grasz jeszcze ?
No właśnie gram od nowa, zobaczymy czy będzie wielki powrót, czy wielkie zero
Mam teraz dużo czasu na laptopie pracuję to pogram sobie trochę.
Ale odbiegliśmy od tematu. Tak jest to drobna poprawka kosmetyczna, jednak takich samych drobnych poprawek kosmetycznych jest masa, która znacznie usprawniły by i urozmaiciły rozgrywkę. To ciągłe "przepychanie gry do przodu" poprzez dodawanie śmiesznej ilości, śmiesznej jakościowo fabułki zniechęca na prawdę dużo graczy.
A tak poza tym jak już się tak rozwinęła rozmowa. Gdy gracz źle kliknie, to jest 50 % szansy (jak nie więcej), że w nerwach na samego siebie wyśle kolejnego SMS. Tak więc wątpię żeby to weszło
Jestem za z tym cofnieciem uslugi ale watpie by to zostalo wprowadzone bo nawet jak jest tak ze gracz myli usluge to tworca gry tylko na tym zarabia ale zawsze mozna sprobowac
watpie by to zostalo wprowadzone bo nawet jak jest tak ze gracz myli usluge to tworca gry tylko na tym zarabia ale zawsze mozna sprobowac
Jak sam zauważyłeś twórcy gry nie przynosi to żadnych strat,
więc można to wprowadzić . Bo wystarczy, że gracz wyśle sms, a admin zarabia .
A co później gracz zrobi z tymi mf'ami - tego admina nie obchodzi .
Więc problemów z wprowadzeniem nie ma (no chyba, że zainteresowanie, a raczej jego brak ze strony admina) .