Napewno w pewnym sensie jest rozwiązanie, ponieważ mam z tym problem
Lecz osobiście dał bym takie rozwiązanie:
Nad mini mapką MF dodać opcję: .. Znajdź przyjaciela '' , w której wpisujemy np. pierwszą, dwie pierwsze litery osoby dodanej to naszej listy przyjaciół. W ten sposób zaoszczędzimy szukania Go.
Napewno w pewnym sensie jest rozwiązanie, ponieważ mam z tym problem
Lecz osobiście dał bym takie rozwiązanie:
Nad mini mapką MF dodać opcję: .. Znajdź przyjaciela '' , w której wpisujemy np. pierwszą, dwie pierwsze litery osoby dodanej to naszej listy przyjaciół. W ten sposób zaoszczędzimy szukania Go.
moze jeszcze pod kazdym klawiszem na klawie sobie hot keye do wysylania pw do nich poustawiamy zeby nie szukac ? litosci chlopczyku ...
No, niewiele tego czasu, bo - jak to zmiany kosmetyczne - bardzo rzadko się zdarza, żeby coś się przez nie posypało, i takie coś można szybko wprowadzić w życie bo nie trzeba testować (to tylko dodanie kolumny po prawej stronie i przeniesienie tam kodu z jednej na drugą stronę).
"Przeniesienie kodu" ...Wesołe masz pojęcie o programowaniu ...
A nie przeczytałeś postu w którym zostało wyjaśnione, dlaczego ten pomysł nie może wejść w życie?
Jeśli zmiana ograniczyłaby się do przeniesienia tabelki "Przyjaciół" w inne miejsce, to programowanie nie ma tu nic do rzeczy...
A pomysł oczywiście może wejść w życie, nie ma problemu dodać nawet opcję w profilu do wybrania, który rozkład preferuje gracz, ale i tak pewnie nie wejdzie, z wiadomych powodów... Jakiś rok-dwa lata temu Tomi obiecywał, że z racji tego, że MFO3 będzie bardziej czytelne pod względem kodu, to może admin wtedy zdecyduje się na pomoc ze strony graczy... Może wtedy uda się wprowadzić takie, a nawet poważniejsze modyfikacje interfejsu. Osobiście mam co do tego pewien zamysł, ale przy obecnym stanie MFO nie za bardzo jest sens to forsować.
Wydało się No tak, pierwsze "dziecko", któremu Jacek pewnie poświęcił dużo czasu i chęci ... ale też nasyfił w kodzie ;/ tym bardziej się nie dziwię, że nie chce mu się wprowadzać nawet drobnych zmian.
Może pora reaktywować pomysł usprawniania MFO przez GreaseMonkey? Chyba się pouczę tego trochę
zaczynam nie pojmować o co wam wogóle chodzi.
Jak napisał wcześniej EdwinOdesseiron, nie każdy ma taki sam monitor.
No i co? Jak to przeforsujecie? To jest kompletnie bez sensu...
Lepiej myśleć jak by miał wyglądać interfejs w tym nieosiągalnym mfo3...
Profesja: Mag
Nick: Xezze
Level: 665
Wysłany: 12-04-2009, 10:54
Pomysł słaby. Nie róbcie z MFO , Margonem. Tam jest " Przyjaciele - Wrogowie " a zakładka " Wrogowie " bardzo by się przydała dla anty i dla osób Huncących czy jak oni się zwą.
Nie róbcie z MFO , Margonem. Tam jest " Przyjaciele - Wrogowie " a zakładka " Wrogowie " bardzo by się przydała dla anty i dla osób Huncących czy jak oni się zwą.
czytacie czasem posty??
jakby nie patrzec nie chodzilo mi o doanie wrogow i przyjaciol^^ tylko o bardziej czytelny panel:)
a temat do zamkniecia bo niektorzy to wykorzystuja do nabijania postow a ja wiem co chcialem i reszta zalezy od tych "z gory"^^
Pomysł słaby. Nie róbcie z MFO , Margonem. Tam jest " Przyjaciele - Wrogowie " a zakładka " Wrogowie " bardzo by się przydała dla anty i dla osób Huncących czy jak oni się zwą.
Masz rację, nie róbmy nic z innych gier bo to plagiat będzie. Najlepiej wywalmy całą grę, bo przecież w Margonem się expi tu się expi, przecie to plagiat nie do pomyślenia, a w końcu to Margonem wpadło na taki niepowtarzalny i innowacyjny pomysł jak expienie czy Zakładka Przyjaciele-Wrogowie (jak oni na to wogóle wpadli?!). Ja rozumiem, że można coś ściągać z innych gier, ale w miare przyzwoitości, na te pomysły nikt patentu nie ma.